Laat ons uw zwaar vervuilde huis schoonmaken

Wilt u een sterk vervuilde woning laten schoonmaken? De specialisten van Fontein Ontruimingen bieden hulp bij een verwaarloosd huis. Als een woning zeer zwaar vervuild is geraakt, dan is het onbegonnen werk dit zelfstandig schoon te maken. Het is specialistisch, fysiek zwaar en tijdrovend werk. Wij weten precies hoe we deze klus het beste kunnen aanpakken. Wij werken uitvoerig, respectvol en discreet. Wij begrijpen immers als geen ander dat hulp inroepen bij een verwaarloosde woning geen eenvoudige taak kan zijn.

Zo bieden wij hulp bij een verwaarloosde woning

Een sterk vervuilde woning schoonmaken is een geheel andere klus dan een huis ontruimen. Om ook deze taak uiterst vakkundig te kunnen volbrengen, hebben wij ons gespecialiseerd in het schoonmaken van verwaarloosde huizen. Als wij een verwaarloosde woning schoonmaken, dan beginnen we met het ontruimen en leegruimen van al het afval in de woning. Uiteraard doen wij dit verantwoord en milieubewust. Daarna beginnen we met het schoonmaken. Hierbij besteden we extra aandacht aan het desinfecteren van de woning. Kortom, we zorgen niet alleen voor een fris en stralend resultaat, maar gaan pas weer naar huis als we een echt hygiënisch schoon huis kunnen opleveren.

Profiteer van onze uitvoerige aanpak

Als u onze hulp inschakelt bij het schoonmaken van een verwaarloosd huis, dan gaan wij zeer uitvoerig te werk. Dit geldt ten eerste al voor onze persoonlijke en betrokken aanpak. Zo begrijpen wij heel goed dat er sprake kan zijn van enige schaamte bij de bewoner. Hij of zij heeft het huis niet meer kunnen schoonmaken. Het kan dan erg confronterend zijn professionele hulp te moeten inschakelen voor het schoonmaken. Omdat wij een begripvolle, discrete en respectvolle aanpak hanteren, hoeft de bewoner zich niet opgelaten of schuldig te voelen. Wij helpen graag. Een ander voorbeeld van onze betrokken aanpak, is dat wij uitvoerig in gesprek gaan alvorens we gaan schoonmaken. Blijken er bepaalde spullen te zijn die écht niet weg mogen? Dan houden wij daar rekening mee.

Ontdek onze voordelen

Schakelt u ons in om het zwaar vervuilde huis schoon te maken? Dan profiteert u van diverse voorbeelden. Ten eerste zijn wij in in heel groot deel van Nederland actief. Onze hoofdvestiging zit in Leiden, maar we hebben ook een kantoor in Den Haag. Onze medewerkers komen juist weer uit Amsterdam en Rotterdam. Hierdoor kunnen wij de gehele Randstad hulp bieden. Wij bieden u verder de volgende voordelen:

  • Wij bieden een totaalpakket aan diensten (ontruimen, schoonmaken, verhuizen)
  • Wij hanteren een zeer zorgvuldige werkwijze, ook bij een verwaarloosd huis
  • Wij stemmen onze werkzaamheden op uw wensen en mogelijkheden af
  • Wij zijn ervaren, vakkundig en zeer professioneel in ons vakgebied
  • Wij gebruiken slechts één aanspreekpunt, voor korte lijnen

Schakel ons vandaag nog in, dan gaan wij aan de slag met de zwaar vervuilde woning!

sterk vervuilde woning laten schoonmaken

Schakel ons in om het sterk vervuilde huis te ontruimen

Moet er zo snel mogelijk wat gebeuren met het zwaar verwaarloosde huis? Neem contact op met Fontein Ontruimingen. Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van zeer sterk vervuilde woningen. Wij zorgen voor een schoon ogend, fris ruikend en écht hygiënisch resultaat. Bel naar 071-5804749, stuur een mail naar info@fontein-ontruimingen.nl of vul ons online contactformulier in. Dan komen wij zeer snel de sterk vervuilde en verwaarloosde woning schoonmaken.

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha