Een woningontruiming: oog voor onze klanten

Heeft u voor een woningontruiming een gespecialiseerd bedrijf in Rotterdam nodig? Dan bent u bij Fontein Ontruiming aan het juiste adres. Voor een woningontruiming in Rotterdam zijn wij de beste keuze. Wij werken snel, betrouwbaar en met oog voor onze klanten. Of u nu een huis wilt laten ontruimen, of omdat het gaat om een bedrijfspandontruiming, winkelontruiming, of om een ontruiming na overlijden gaat: laat dat ook in Rotterdam maar aan onze specialisten over. Graag vertellen wij op deze pagina meer over onze dienstverlening. In een persoonlijk kennismakingsgesprek vertellen we graag meer over onze mogelijkheden.

Woningontruiming Rotterdam

Wij denken in mogelijkheden

Bij een woningontruiming of bedrijfspandontruiming komt het nodige aan sjouwwerk en organisatie kijken. Denkt u bijvoorbeeld aan het maken van een planning. Of het afvoeren van afval. Of inboedel opruimen. Hoe dan ook, u kunt Fontein Ontruimingen ook in Rotterdam met een gerust hart inschakelen voor alle werkzaamheden die bij een woningontruiming komen kijken. De ene keer volstaat het maken van een planning. De andere keer helpen wij u van A tot Z. Ons bedrijf denkt in mogelijkheden in plaats van beperkingen en wij staan altijd voor u klaar. Laat uw huis ontruimen door de specialisten van Fontein!

Een ontruiming na overlijden regelen

Op het moment dat er iemand komt te overlijden, moeten de nabestaanden voor de oplevering van het huis van de overledene zorgen. Het huis moet bij de oplevering aan een aantal voorwaarden voldoen van de woningbouwvereniging of makelaar. Na het huis ontruimen, moet de woning bezemschoon worden opgeleverd. Of dit nu een gewoon rijtjeshuis of een seniorenwoning in Rotterdam is: Fontein Ontruimingen heeft ook in Rotterdam jarenlange ervaring op het gebied van ontruiming na overlijden en werkt samen met zorginstellingen, woningbouwcorporaties en directe nabestaanden. Ook regelen wij graag voor u een seniorenverhuizing. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en laat het huis ontruimen door Fontein.

Bedrijfspandontruiming of winkelontruiming in Rotterdam

Wilt u uw bedrijfsverhuizing in goede banen leiden? En zoekt u een professioneel partner voor een bedrijfspandontruiming die zorgvuldig en efficiënt met uw inboedel omgaat? Ook dan kunt u in Rotterdam Fontein Ontruimingen inschakelen. Ook bij een winkelontruiming werken we discreet en snel, zodat uw verhuizing binnen no time wordt geregeld!

Neem contact op!

Wilt u een huis laten ontruimen in Rotterdam? Of meer weten over wat Fontein Ontruimingen voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Fontein Ontruimingen en bel naar 071-5804749. U kunt ook mailen naar info@fontein-ontruimingen.nl voor meer informatie over onze diensten in Rotterdam.

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha