27 feb

2020

Ontruimingsbedrijf verzorgt ook reparaties en schoonmaak bij woningontruiming

Als huurwoning snel opgeleverd moet worden

Wanneer u verantwoordelijk bent voor het ontruimen van een woning, is het handig om een woningontruimingsbedrijf in te schakelen om u daarbij te helpen. Een ontruimingsbedrijf is gespecialiseerd in het ontruimen van huurwoningen en koopwoningen. Zeker bij het ontruimen van huurwoningen is vaak haast geboden. De woning moet al snel weer gereed zijn voor de volgende huurder. Dat betekent dus ook dat de woning schoon en netjes opgeleverd moet worden. Wist u dat een wij van Fontein Ontruimingen ook de reparaties en schoonmaak van woningen verzorgen bij een woningontruiming? U leest er hieronder meer over.

Alle spullen naar de juiste plek

Waarschijnlijk was u al wel op de hoogte van het feit dat een woningontruimingsbedrijf u helpt met het leegruimen van een woning. Dat doen wij uiteraard ook. Wij ontruimen koopwoningen en huurwoningen die, al dan niet gedwongen, snel ontruimd moeten worden. Dat houdt het volgende in: wij sorteren de inboedel op bruikbaarheid en bestemming, kleingoed wordt ingepakt, indien nodig worden hanglampen verwijderd en kroonstenen geplaatst. Spullen van persoonlijke waarde voor de bewoner leggen we apart en gaan naar de opdrachtgever. De resterende bruikbare spullen schenken we aan een instelling die ze een tweede leven toekent. Voor kleding en huishoudelijk textiel is dat het Leger des Heils, meubels gaan naar een kringloopwinkel en oude mobiele telefoons schenken we aan de stichting CliniClowns

Schoonmaak en reparaties bij huurwoningen

Met name bij het achterlaten van een huurwoning is in veel situaties het verwijderen van huisraad niet voldoende. De huurvoorwaarden stellen vaak dat u de woning in oorspronkelijke staat, schoon en netjes achterlaat en soms ook de tuin bij de woning schoon achterlaat. Fontein Ontruimingen kan u hierbij helpen. Schoonmaak van de keuken en sanitair is meestal een vereiste. Wanneer er in een huurwoning zaken zijn beschadigd of aangepast, dient dit meestal in oorspronkelijke en nette staat te worden teruggebracht. Wij regelen het terugplaatsen van deuren en tussenwanden, tot aan het verwijderen van verlaagde plafonds, steenstrips, of het afbreken van een aanbouw. Ook het schilderen van houtwerk en plafonds of het opnieuw aanbrengen van een stuclaag behoort tot de mogelijkheden. Indien gewenst maken we ook de tuin in orde. Meer weten? Neem gerust contact met ons op via 071 – 580 47 49 of mail naar info@fontein-ontruimingen.nl.

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha