27 okt

2014

Seniorenwoning ontruiming

Fontein is gespecialiseerd in woningontruimingen. Na overlijden ontzorgt Fontein nabestaanden met de ontruiming van de seniorenwoning. Vaak zijn de nabestaanden fysiek of mentaal niet toe aan het leegruimen van het appartement. Tijdens een vrijblijvende inventarisatie wordt er met de nabestaanden besproken wat er met de spullen moet gebeuren en hoe de woning volgens de eisen van de woningstichting opgeleverd moet worden. Nadat de familie alle persoonlijke herinneringen, foto’s en spullen van waarde heeft uitgezocht kan de inboedel door Fontein worden verwijderd.

Bij aanvang van het werk worden alle spullen uitgezocht op bruikbaarheid. Het kleingoed wordt ingepakt en samen met de bruikbare meubels gedoneerd aan de kringloopstichting. Na het afvoeren van de huisraad wordt de vloerbedekking verwijderd, de gaten in de muren worden gedicht en de lampen afgehaald.

Een seniorenwoning bezemschoon opleveren houdt in dat alle ruimten na afloop van de woningontruiming worden aangeveegd en stofvrij gemaakt. De keuken en het sanitair wordt door Fontein vaak gereinigd en schoon opgeleverd.

De inspecteur van woningstichting controleert na afloop de woning, met Fontein bent u verzekerd van een probleemloze eindinspectie.

Seniorenwoning bezemschoon opleveren

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha