17 apr

2018

Wij helpen u snel verhuizen!

Gaat u kleiner wonen? Dan bent u met een ontruimer een stuk vlotter thuis in een nieuw huis! Fontein ondersteunt u in alle opzichten als u snel wilt verhuizen. Woningontruiming komt niet alleen van pas als een heel huis leeggehaald moet worden, maar ook bij een verhuizing van groot naar klein.

Spullen vervoeren en afvoeren
Een ontruimer kan wat spullen voor u vervoeren, maar is vooral handig als u veel spullen achterlaat. Bruikbaar of niet, alles wordt afgevoerd. En dan kunt u zelf verder met het inrichten van uw nieuwe huis! Fontein vervoert én voert dus spullen voor u af. En dat niet alleen: Fontein ondersteunt u in het hele verhuisproces: wij noemen dit ‘ontzorgen‘.

De theorie: ‘Planning fallacy’
Verhuizen is een groot project, waar u vaak veel meer tijd voor nodig heeft dan u denkt. In de psychologie staat dit fenomeen bekend als ‘de planning fallacy*’: we overschatten hoeveel we kunnen doen en negeren daarbij belemmerende factoren. Als u moet beslissen of u een taak wel of niet kunt doen, schat dan hoeveel tijd u buiten al uw andere verplichtingen ‘over’ hebt om deze taak te verrichten en halveer deze tijd. Dan gaat u na hoeveel tijd u voor deze taak nodig denkt te hebben, en verdubbelt deze tijd. Op deze manier zult u een verstandige afweging kunnen maken. Dit houdt dus in dat u twee keer zoveel tijd nodig hebt in half de tijd die u denkt te hebben! Gelukkig helpt Fontein u om de weinige beschikbare tijd optimaal te benutten en neemt als u geen tijd hebt u al het werk uit handen.

Vakmanschap
Fontein is ingericht om kleine en grote verhuizingen en ontruimingen op te vangen en vlot, discreet en professioneel af te handelen. Wij hebben alle vakmanschap onder één dak.

Vrijblijvende offerte?
Vraag snel en geheel vrijblijvend een offerte aan!

Wilt u een afspraak maken?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.
Tel: 071 – 580 47 49
Mail: info@fontein-ontruimingen.nl

*Bron theorie ‘ Planning fallacy’: ‘Nooit meer te druk’ van Tony Crabbe

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha