29 sep

2018

Ontdek ons aanbod in herstelwerkzaamheden en reparaties

Maak gebruik van onze extra diensten

U wilt uw woning na de woningontruiming natuurlijk niet met schade of gebreken opleveren. Gelukkig regelt Fontein ook reparaties en herstelwerkzaamheden! Als u ons inschakelt voor het leegruimen van uw woning, dan heeft u ook meteen een partner in de arm genomen voor deze klussen. Wij brengen uw huurwoning graag in goede staat, zodat deze weer geschikt is voor de verhuur. Onze werkzaamheden beginnen natuurlijk met het leeghalen van uw huis. Daarna kan het vakkundige schoonmaakwerk, herstelwerk en het repareren beginnen!

Hoe moet u uw woning opleveren na de ontruiming?

Beschikt u momenteel over een huurwoning? Dan moet u deze bij vertrek waarschijnlijk in oorspronkelijke staat opleveren. Dit kunt u controleren in uw huurvoorwaarden. ‘In oorspronkelijke staat’ betekent meer dan het bekende ‘bezemschoon’ opleveren. Bezemschoon opleveren betekent dat de woning schoon en netjes moet zijn. Het huis moet, logischerwijs, schoon zijn gemaakt met een bezem. Een woning die in oorspronkelijke staat opgeleverd moet worden? Daar moet vaak ook alle huisraad uit verwijderd zijn. Denk aan de meubels, maar ook aan de gordijnen en het tapijt. Wij dragen graag zorg voor het verwijderen van deze raambekleding en vloerbedekking. En wij reinigen de keuken, het sanitair en de ramen!

Als u uw huis niet met achterstallig onderhoud wilt verlaten

Zijn er in de periode dat u in een huurwoning woonde elementen beschadigd of aangepast? Dan dient u ook dit weer in de oorspronkelijke staat te herstellen. Is er een deuk terechtgekomen in een deur? Zijn er ramen gebroken? Of zijn er hardnekkige vlekken op uw muren terechtgekomen? Heeft u een muurtje verwijderd of toegevoegd? Heeft u een plafond verlaagd? Of zijn er steenstrips geplaatst? Al deze gebreken en aanpassingen moeten hersteld worden. U kunt de huurder eventueel vragen of enkele aanpassingen behouden mogen blijven, maar meestal zal alles weer in oorspronkelijke staat moeten worden teruggebracht. Gelukkig bent u bij ons aan het juiste adres als het aankomt op reparaties en herstelwerkzaamheden. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een complete woningontruiming!

Schakel ons in voor een woningontruiming inclusief herstelwerkzaamheden

Wilt u ons inschakelen voor een woningontruiming? Maar weet u nu al dat er bepaalde schoonmaakwerkzaamheden, reparaties of herstelwerkzaamheden moeten worden volbracht? Neem dan contact op met ons. Omdat wij functioneren als uw allround partner in boedelontruiming, hoeft u niet op zoek naar verschillende bedrijven voor al deze klussen. Bel naar 071-5804749 of stuur een mail naar info@fontein-ontruimingen.nl en wij ontruimen, reinigen, repareren en herstellen uw woning graag volledig naar uw wens!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha