Woning laten leegruimen in Amsterdam, Hoofddorp, Haarlem en Amstelveen; wij zijn de specialist in de regio. Fontein is op slechts 30 minuten afstand gevestigd en is daarmee een aanspreekpunt in de buurt.

Huisontruiming na verhuizing of overlijden, Fontein regelt het snel en professioneel. Het opkopen van inboedels in combinatie met een ontruiming, bezemschoon opleveren en vloerbedekking verwijderen. Ook onbruikbare huisraad wordt afgevoerd. Wij regelen de seniorenverhuizing, de oude woning opruimen en zorgen voor een schone oplevering.

Ook in Amsterdam en omgeving zijn veel senioren die tientallen jaren op hetzelfde adres zich thuis hebben gevoeld. Toch komt het moment van verhuizen naar een locatie met meer voorzieningen. In veel gevallen is de nieuwe woning kleiner, waardoor de seniorenverhuizing niet veel om het lijf heeft. Fontein assisteert graag bij het verhuizen van een deel van de inboedel binnen Amsterdam of daarbuiten.

Bij een huurhuis ontruiming gaat het vaak om een complete bezemschone oplevering. Wanneer de woning in Amsterdam in de verkoop gaat na overlijden of verhuizen, heeft u met Fontein een specialist in de arm.
Tijdens een vrijblijvende afspraak op locatie in de regio Amsterdam, worden alle werkzaamheden door ons in een vrijblijvende offerte opgenomen. Met als doel de woning probleemloos aan de woningcorporatie of nieuwe eigenaar opleveren.

Meer meer informatie kunt u ons bellen op 020 244 1915 en vrijblijvend contact opnemen of via de pagina ontruimen verder lezen over de werkwijze bij koopwoning leegruimen of huurwoning ontruimen in Amsterdam en omstreken.

Amsterdam

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha