Voor huisontruiming in Alphen aan den Rijn, Woerden, Bodegraven, Hazerswoude, Boskoop, en in Gemeente Nieuwkoop ben u bij Fontein verzekerd van een specialist in de buurt.

Wanneer een ouder familielid gaat verhuizen naar een aanleunwoning, serviceflat of verzorgingstehuis biedt Fontein een compleet ontzorgpakket: Wij regelen de seniorenverhuizing, de oude woning opruimen en zorgen voor een schone oplevering.

Als het om een huurhuis ontruimen gaat, hoort hier ook de vloerbedekking verwijderen bij. Wij verwijderen de bekleding van trappen, laminaat uit de woonkamer en zeil uit de keuken en vegen de vloeren netjes aan. Bij opzegging van de huur dient de woning in oorspronkelijke en nette staat te worden achtergelaten. Herstelwerkzaamheden voeren wij ook in opdracht van onze klanten uit. In de jaren ’70 werden er ook in Alphen aan den Rijn erg veel huizen gebouwd. De oorspronkelijke eerste huurders lieten veel huizen voorzien van schrotenplafonds of een schrootjeswand. Donkere en bruine kleuren werden vaker op de wanden gebruikt dan nu. Het komt niet vaak voor dat een huurwoning in deze staat wordt geaccepteerd, u moet de schrootjes laten verwijderen, alle gaatjes dichten en de wanden in een lichte kleur sauzen.

Tijdens een vrijblijvende afspraak met Fontein, worden alle eisen van de verhuurder in de offerte opgenomen. Met als doel de woning zonder kosten aan de woningcorporatie opleveren, werken wij de gehele lijst af tijdens de woningontruiming. Fontein staat garant voor het geleverde werk, zodat de afhandeling van de huur zonder problemen verloopt.

Meer meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen of via de pagina ontruimen verder lezen over de werkwijze bij koopwoning leegruimen of huurwoning ontruimen.

Winkelpand_herenhof

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha