Het huis ontruimen is een tijdrovende klus

Voor een woningontruiming in Oegstgeest kunt u een professioneel bedrijf inschakelen. De woningontruiming in heel Zuid-Holland wordt gedaan door Fontein Ontruimingen. Wij komen bij u in Oegstgeest en op tal van andere plaatsen. Bijvoorbeeld om een huis te ontruimen na een overlijden. Of voor het leeghalen van een woning als deze is verkocht. Helaas komt het ook steeds vaker voor dat er sprake is van een verplichte boedelontruiming. In elk geval bent u voor ieder soort woningontruiming bij Fontein aan het juiste adres. We werken voor particulieren, ondernemers en verenigingen in Oegstgeest en in andere steden en dorpen in Zuid-Holland. Heeft u zelf geen tijd om de woning te ontruimen? Of laat u een woning ontruimen na een overlijden liever over aan de specialist? Twijfel dan niet langer en schakel ons in. U vindt onze contactgegevens onderaan deze pagina.

Een voorbeeld van een woningontruiming in Oegstgeest

In Oegstgeest blijft het werk van Fontein niet uitsluitend beperkt tot een normale woningontruiming. Het komt steeds vaker voor dat mensen met verzamelwoede hun huis tjokvol hebben staan met spullen. Dat zijn lang niet altijd de schoonste verzamelingen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan een verzamelaar van vuilnis die werkelijk niets weg kan gooien. Ook dit soort uitdagingen gaan we bij Fontein graag aan. We zorgen voor een ontruiming van de woning of in elk geval voor een passende oplossing met schoonmaken en opruimen. Zo kan een bewoner weer een nieuwe start maken. Daarnaast zorgt het voor meer hygiëne en veiligheid voor de omgeving.

De kenmerken van Fontein, uw specialist in woningontruiming

We zetten graag voor u op een rij waarom u ook in Oegstgeest voor Fontein kiest:

  • Ruime ervaring met alle soorten woningontruiming
  • Beleefd en respectvol in benadering
  • Open en flexibel in aanpak
  • Bezemschoon opleveren van woningen
  • Snel en voordelig

Oegstgeest

Neem contact op met Fontein voor uw woningontruiming in Oegstgeest

Bent u momenteel bezig in Oegstgeest met de ontruiming van een woning? Is het huis ontruimen een zwaarder karwei dan u had ingeschat? Of gaat u niet eens beginnen aan het leeghalen van een woning? Neem dan contact op met Fontein Ontruimingen voor alle soorten woningontruiming. Wij informeren u graag over de mogelijkheden om bijvoorbeeld een huis te ontruimen na overlijden. Bel voor meer inhoudelijke informatie over het ontruimen van een woning met telefoonnummer 071-5804749. Maak nu ook gebruik van het aanbod van Fontein. Voor uw woningontruiming in Oegstgeest.

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha