27 jul

2019

Minimalistisch wonen met hulp van een ontruimingsbedrijf

Minimalistisch wonen, het wonen van nu!

Heeft u wel eens overwogen om te kiezen voor een minimalistische levensstijl? Minimalistisch wonen is helemaal van nu. Wilt u van meer spullen juist naar minder spullen gaan en overweegt u zelfs om te verhuizen naar een kleinere woning? Ook dan kan een ontruimingsbedrijf zoals Fontein Ontruimingen uitkomst bieden. Steeds meer staan mensen stil bij de overvloed aan spullen die zij bezitten. Deze grote hoeveelheid spullen zorgt onbewust vaak voor stress. Minimalisme is dan ook de nieuwe woontrend in de tegenwoordig vaak hectische samenleving. In dit blog vertelt Fontein Ontruimingen u meer over minimalistisch wonen en wat wij als ontruimingsbedrijf hierbij voor u kunnen betekenen.

Naar een kleinere woonruimte verhuizen

Steeds vaker kiezen vooral jonge mensen ervoor om te ‘ontspullen’ en zo weinig spullen te bezitten. Hier wordt vaak vanuit een duurzaam oogpunt voor gekozen. Om het milieu te ontlasten en om zichzelf ‘vrij’ te voelen zonder deze hoeveelheid spullen. Overweegt u om naar een kleine woonruimte te verhuizen of in een Tiny House te gaan wonen, dan kunt u hier veelal ook weinig spullen in plaatsen.

Kies voor spullen waar u blij van wordt

Bent u van plan om spoedig een kleine woning te betrekken, dan is het aan te raden enkel de spullen waar u echt blij van wordt in dozen te stoppen. Op deze manier verhuist u met slechts enkele dozen en laat u de eigenlijk toch overbodige spullen achter. Op dat moment komen wij als ontruimingsbedrijf om de hoek kijken.

Wat kan Fontein Ontruimingen voor u betekenen?

Als ontruimingsbedrijf kunnen wij uw woning op een snelle wijze ontdoen van al die overbodige spullen. Wat gebeurt er dan precies met uw spullen? Vaak brengen wij deze, wanneer de spullen nog bruikbaar zijn, naar een tweedehands winkel. Zo worden de spullen hergebruikt. Zijn de spullen niet meer bruikbaar, dan brengen wij ze voor u naar de afvalverwerker. Fontein Ontruimingen kan er eveneens zorg voor dragen dat uw woning geheel bezemschoon wordt opgeleverd. Wij maken de woning zorgvuldig schoon en kunnen tevens de oude vloer verwijderen. De gaten in de muur kunnen wij netjes dichtmaken, eveneens de muren witten. Zo verhuist u straks zonder stress naar uw kleinere woonruimte of Tiny House om daar een nieuwe start te maken.

Zet Fontein Ontruimingen in voor uw verhuizing!

Wenst u ook zonder zorgen te verhuizen naar uw kleinere woonruimte of Tiny House? Of wilt u slechts uw huis ontdoen van allerlei overbodige spullen? Schakel dan Fontein Ontruimingen in en start binnenkort met een minimalistische levensstijl. Wat kunnen wij voor u betekenen? Laat ons weten wat uw wensen zijn, zodat wij kunnen zorgen voor een voorspoedige woningontruiming!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha