Een huis leeghalen kan een hele klus zijn

Staat u voor een woningontruiming in Lisse? Dan kunt u hierbij wellicht wel professionele hulp gebruiken. Fontein Ontruimingen werkt onder andere in Lisse. Wij zijn een specialist in woningontruiming. Een huis leeghalen is voor ons een routineklus. Daarbij gaan we bij iedere opdracht natuurlijk wel degelijk en vakkundig te werk. Een boedelontruiming is voor ons een fluitje van een cent. Gaat u hiermee als particulier zelf aan de slag? Dan merken we vaak dat dit een tijdrovend karwei is. Heeft u voldoende tijd en gelegenheid om het zelf te doen? Zorg dan bij een woningontruiming voor een goede planning. Dit zal u veel tijd en mogelijke frustratie schelen. Heeft u liever een professioneel bedrijf om het huis leeg te ruimen? Schakel in Lisse en elders dan Fontein Ontruimingen in.

Een voorbeeld van een woningontruiming na overlijden

In Lisse komen we regelmatig om een huis leeg te halen na een overlijden. Zeker als de overledene veel bewaarde spullen in de woning heeft kan dit een flinke klus voor u zijn. De woningontruiming is dan enorm tijdrovend. De emotionele band met de overledene kan daarbij zorgen voor een nog groter verdriet als de spullen moeten worden opgeruimd. Wij zien dagelijks de voorbeelden van het op moeten ruimen en leeghalen van de woning door nabestaanden zelf. Door de verschillende omstandigheden kan dit zo zwaar worden dat het uzelf teveel belast. Ziet u het bij voorbaat niet zitten om de woning van een overleden dierbare leeg te moeten halen? Neem dan contact met ons op in Lisse en elders in Zuid-Holland. Wij zorgen voor een professionele aanpak bij de woningontruiming na een overlijden.

Woningontruiming in Lisse en meer

Fontein Ontruimingen staat voor een compleet pakket aan diensten. Wij staan voor u klaar met de volgende diensten:

  • Woningontruiming met professionele vakmensen
  • Bedrijfsontruiming of seniorenverhuizing
  • Verkoopklaar opleveren, bijvoorbeeld uw woning in Lisse
  • Basis en complete verhuisservice
  • Opruimen van verzamelingen en bij vervuiling van panden

Wij werken door de hele provincie Zuid-Holland. Daarbij kunt u er uiteraard op rekenen dat we snel bij u in Lisse aan de slag gaan. Vraag maar eens naar de mogelijkheden. U vindt onze contactgegevens hieronder.

Lisse

Neem contact met ons op voor uw woningontruiming in Lisse

Voor meer informatie over de mogelijkheden van verhuizen, boedelontruiming en het leeghalen van woningen en bedrijven kunt u contact met ons opnemen. Fontein Ontruimingen bereikt u op 071-5804749. Wij zijn uw professionele partner bij woningontruiming in Lisse.

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha