Schakel bij een woningontruiming Fontein in!

Heeft u te maken met een woningontruiming in Leidschendam, maar weet u zelf niet hoe u dit het beste kunt aanpakken en organiseren? Geen nood! Fontein Ontruimingen ontruimt woningen en bedrijfspanden met zorg en efficiëntie. Bij een huis ontruimen of een bedrijfspandontruiming/winkelontruiming houden we het belang van de klant altijd in het oog en proberen wij tevens bij een ontruiming na overlijden een steun te zijn voor de nabestaanden. Wilt u een beroep doen op onze dienstverlening in Leidschendam? Neem dan gerust contact op zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken!

Woningontruiming Leidschendam

Uw huis laten ontruimen door Fontein

Wanneer u in Leidschendam contact met Fontein Ontruimingen opneemt, komen we langs in de desbetreffende woning om vast te stellen welke werkzaamheden nodig zijn om het huis in goede staat op te kunnen leveren. We maken een planning en stellen de datum vast waarop de woningontruiming moet worden uitgevoerd. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent en zullen er achteraf geen misverstanden ontstaan. Bij de woningontruiming kunnen wij er voor zorgen dat meubels en spullen herplaatst worden, geveild worden of naar de kringloop worden gebracht. Tevens zorgen wij voor de afvoer van afval naar stort- en werkplaatsen. Kortom: van A tot Z blijven wij betrokken.

Ontruiming na overlijden

Op het moment dat er iemand komt te overlijden, is het zaak dat nabestaanden voor de oplevering van het huis van de overledene moeten zorgen. Vaak moet het huis bij de oplevering aan een aantal voorwaarden voldoen van de woningbouwvereniging of makelaar. Het huis moet ontruimd worden en bezemschoon worden opgeleverd. Of dit nu een gewoon rijtjeshuis of een woning in een verzorgingstehuis in Leidschendam is: Fontein Ontruimingen heeft ook in Leidschendam jaren ervaring op het gebied van ontruiming na overlijden en werkt samen met zorginstellingen, woningbouwcorporaties en directe nabestaanden. Ook regelen wij graag voor u een seniorenverhuizing.

Bedrijfspandontruiming in Leidschendam

Wilt u uw bedrijfsverhuizing tot in de puntjes laten regelen? En zoekt u een professioneel partner voor een bedrijfspandontruiming? Ook dan kunt u in Leidschendam Fontein Ontruimingen inschakelen. Ook bij een bedrijfspandontruiming of winkelontruiming werken we snel en efficiënt en zorgen ervoor dat alles in goede banen wordt geleid.

Contact opnemen?

Wilt u een huis laten ontruimen in Leidschendam? Of meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact op met Fontein Ontruimingen en bel naar 071-5804749. U kunt ook mailen naar info@fontein-ontruimingen.nl voor meer informatie over onze diensten in Leidschendam.

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha