Schakel ons in voor een woningontruiming in Leiden

Bij Fontein Ontruimingen bent u aan het juiste adres voor een woningontruiming in Leiden. Wij realiseren een woningontruiming, voor bijvoorbeeld een verhuizing, snel en vakkundig. Moet er een ontruiming na een overlijden plaatsvinden? Dan gaan wij uiterst zorgvuldig en respectvol te werk. Ook voor een winkelontruiming of bedrijfspandontruiming zijn wij uw ideale partner. Bel naar 071-5804749 en bespreek met ons wanneer wij uw huis mogen ontruimen in Leiden.

Woningontruiming Leiden

Een huis ontruimen van A tot Z

Een woningontruiming houdt niet op na het verwijderen van enkele meubelstukken. Wij verzorgen deze dienst van A tot Z. Van het inpakken van kleine snuisterijtjes tot het lostrekken van laminaat. Al deze afzonderlijke taken volbrengen wij met evenveel aandacht, focus en zorg. Wij gaan netjes met uw inboedel om en volbrengen onze werkzaamheden precies volgens uw wensen. Laat ons weten wat uw wensen aangaande de woningontruiming in Leiden zijn. Wij sturen u graag een vrijblijvende, scherpe offerte toe. Gaat u ermee akkoord, dan komen wij spoedig bij u langs om uw huis te ontruimen.

Een ontruiming na een overlijden in Leiden

Een huis ontruimen na een overlijden is zeer emotioneel voor nabestaanden. Laat ons daarom deze woningontruiming uitvoeren. Tijdens de ontruiming na het overlijden ontzorgen wij u compleet. Wij werken respectvol, discreet en zorgvuldig. Graag horen wij wat uw wensen zijn aangaande de inboedel in Leiden. Dan zorgen wij dat alles wat u wilt bewaren, schenken of verkopen in perfecte staat overblijft na de ontruiming na het overlijden. Maak een afspraak met ons en laat ons het huis eerbiedig ontruimen.

Behoeft u onze diensten voor een winkelontruiming?

Wij verzorgen graag een bedrijfspandontruiming, als een winkel, kantoor of magazijn ontruimd moet worden. Moet een kantoorinventaris verplaatst worden? Of moet een inboedel verwijderd worden? Wij werken altijd netjes en vakkundig. Blijven er onbruikbare goederen over? Dan brengen wij deze zelf naar een afvalverwerkingsbedrijf. Ook kunnen wij na de winkelontruiming uw winkel of bedrijfspand bezemschoon opleveren. Wij volbrengen zelfs alle kluswerkzaamheden als u het pand weer in de originele staat wilt hebben. Heeft u interesse in een bedrijfspandontruiming? Laat ons weten wanneer wij langs mogen komen voor een winkelontruiming.

Voor uw woningontruiming in Leiden

Moet er een winkelontruiming of bedrijfspandontruiming in Leiden plaatsvinden? Of heeft u ons nodig voor een woningontruiming of ontruiming na een overlijden? U schakelt Fontein Ontruimingen in via 071-5804749, info@fontein-ontruimingen.nl of door een bericht achter te laten op ons online contactformulier. Wij sturen u graag een vrijblijvende offerte toe. Een huis ontruimen in Leiden gebeurt via ons snel, discreet en vakkundig.

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha