Het juiste adres

Bent u op zoek naar een bedrijf voor een woningontruiming in Katwijk? Dan bent u bij Fontein Ontruimingen aan het juiste adres. Als wij een woning ontruimen, dan doen wij dit snel, efficiënt en discreet. Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden qua woningontruiming. Wij komen dan spoedig naar uw adres in Katwijk.

Ontruiming van een woning doen wij met gemak

Een woningontruiming is niet zomaar een klus. Het vergt veel tijd, energie en een strakke planning. Soms zijn er situaties waardoor men zelf niet in staat is om een woning te ontruimen. Een beetje opruimen lukt zelf wellicht nog wel, maar een geheel huis leegruimen is toch echt wat anders. Een huis leeghalen is een zware klus. En bovendien soms erg emotioneel. Als we een huis leeghalen na overlijden bijvoorbeeld, kijken wij niet op van enige emoties. Onze klantvriendelijke medewerkers weten daar dan ook uiterst respectvol mee om te gaan. Ook bij u in Katwijk.

U wilt een woning laten leegruimen: wat te doen?

Als u een woningontruiming in Katwijk wilt laten realiseren, is het verstandig contact op te nemen met onze experts. Voordat wij uw huis gaan ontruimen, bespreken we middels een kennismakingsgesprek bij u in Katwijk wat uw wensen zijn. Wij plannen zorgvuldig met u wat wij voor u kunnen betekenen wat de woningontruiming betreft. Vervolgens stellen we een vrijblijvende offerte op. Gaat u akkoord? Dan beginnen wij aan het ontruimen van uw woning.

Een huis ontruimen na overlijden

Een woning ontruimen na overlijden is zoals gezegd vaak erg emotioneel. Het leeghalen van de woning in Katwijk kan veel verdriet oproepen. Onze vakmensen houden daarom goed rekening met uw situatie. Zij werken zorgvuldig tijdens de woningontruiming. Wij handelen met respect. Zowel wat uw emoties als de inboedel betreft. Nadat we de woning leeghalen, is het huis weer schoon en netjes. Kies daarom ook voor deze ontzorging en laat ons het huis leegruimen in Katwijk.

Waarom Fontein voor een woning ontruimen?

Kies voor Fontein Ontruimingen. Wij bieden u:

  • Eén aanspreekpunt
  • Totaalpakketten van diensten
  • Flexibiliteit en klantvriendelijkheid
  • Zorgvuldig werk
  • Vakkundige en professionele specialisten

Katwijk

Hulp nodig bij uw woningontruiming in Katwijk?

Heeft u hulp nodig bij een woningontruiming? Neem dan gerust contact op met de vakmensen van Fontein Ontruimingen. Bel ons op 071-5804749 of mail naar info@fontein-ontruimingen.nl. Vraag gratis en vrijblijvend om informatie over een woningontruiming in Katwijk.

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha