04 feb

2018

Ontruiming van uw bedrijfspand? Fontein Ontruimingen neemt u ál het werk uit handen!

Fontein Ontruimingen is dé specialist in ontruimen en verhuizen. Belangrijk nieuws is dat Fontein niet alleen woningen ontruimt, maar ook kantoren en bedrijfspanden! Wanneer een bedrijfspand, winkel of magazijn moet worden verkocht of wanneer de huur wordt beëindigd, moet het vaak leeg worden opgeleverd. Dan wordt het tijd om contact op te nemen met Fontein ontruimingen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het verwijderen van kantoorinventaris en inboedel uit bedrijfspanden.

Voor de ontruiming
Voor de ontruiming wordt het hele proces zorgvuldig met u doorgenomen en voorbereid. Daarbij staan al u wensen centraal en vult Fontein aan vanuit jarenlange ervaring. Tijdens een vrijblijvende afspraak worden alle werkzaamheden besproken. Indien er eisen zijn van een verhuurder, worden de werkzaamheden van Fontein hier naadloos op afgestemd. Er wordt een heldere, schriftelijke offerte opgemaakt waarin alle besproken werkzaamheden staan vermeld en er wordt een datum voorgesteld voor uitvoering van de werkzaamheden. Daarbij krijgt u één contactpersoon die u altijd kunt benaderen met vragen, mocht dat nodig zijn.

Tijdens de ontruiming
Het team van Fontein verschijnt op de afgesproken datum. Altijd op tijd en volgens afspraak. De inventaris wordt gesorteerd op bruikbaarheid en bestemming. Bruikbare goederen worden indien dit is afgesproken gedoneerd aan instellingen die dit een tweede leven gunnen. Indien nodig kan de vloerbedekking, verlichting en raambekleding worden verwijderd. Als het pand in de oorspronkelijke staat moet worden teruggebracht, worden desnoods tussenwanden, hele units of keukenblokken verwijderd. Ook het dichten van gaten, schilderen van wanden en plafonds en schoonmaken van het pand voert Fontein uit.

Na de ontruiming
Als alle werkzaamheden in het pand zijn afgerond worden de resterende onbruikbare goederen naar de afvalverwerker gebracht. Fontein werkt uitsluitend met gerenommeerde afvalverwerkingsbedrijven. Het vrijgekomen afval wordt gesorteerd waardoor de hoeveelheid restafval sterk gereduceerd wordt. Indien gewenst kan er een opleveringsronde met de opdrachtgever of verhuurder worden gemaakt. Lees meer over ontzorgen.

Kortom: Fontein Ontruimingen is dé specialist!
Fontein Ontruimingen bespreekt met u voor, communiceert helder, luistert naar uw wensen, komt afspraken na, zet alle expertise in die nodig is, levert werk op maat én rondt alle werkzaamheden netjes en zorgvuldig af. Wij nemen u werkelijk al het werk uit handen dat bij de ontruiming van een kantoorpand komt kijken. Daarbij is het goed om te weten dat u Fontein ook kunt inschakelen voor het bezemschoon opleveren van een schuur, kelder of opslagruimte en voor het regelen van een (senioren)verhuizing.

Wilt u informatie of een afspraak maken?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.
Tel: 071 – 580 47 49
Mail: info@fontein-ontruimingen.nl

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha