11 sep

2019

Inboedel opkopen bij woningontruiming

Van de nood een deugd maken

Het kan zomaar ineens gebeuren dat u een woning moet ontruimen. Bijvoorbeeld als vrienden of familie emigreren en hun complete inboedel achterlaten. Maar ook bij het overlijden van een dierbare kunt u achterblijven met een woning vol huisraad die u zelf niet nodig heeft. Een woning die leeg komt, moet over het algemeen redelijk snel ontruimd worden, zodat nieuwe bewoners er hun intrek in kunnen nemen. Daarbij maakt het niet uit of dat kopers of huurders zijn. Hoe pakt u die woningontruiming dan aan? Een goede manier om een woning te ontruimen is door de inboedel weg te geven of te laten opkopen. Fontein Ontruiming kan u er in beide gevallen meer helpen.

Inboedel schenken

Als u de inboedel wilt laten ontruimen uit een woning, kunt u ervoor kiezen om de complete huisraad te schenken aan een goed doel of aan een kringloopbedrijf. Dat kunt u zelf doen, maar dat kunnen wij ook voor u doen. U vertelt ons dan waar bepaalde spullen naartoe mogen. Wij ontruimen dan niet alleen de woning, maar leveren de bruikbare huisraad die u heeft aangegeven ook af bij de door u gekozen kringloop of goededoelenorganisatie.

Inboedel verkopen via een veiling

Bij waardevolle spullen die uit een inboedel komen, kunt u er ook voor kiezen om dit te laten taxeren en verkopen via een veilinghuis of een antiquair. Het verkopen van waardevolle inboedel kunnen wij ook voor u organiseren. Wij hebben goede contacten met veilinghuizen en antiquairs. Wij zorgen er dan ook voor dat de opbrengst uit de verkoop bij u terechtkomt.

Direct inboedel laten opkopen door Fontein Ontruiming

Misschien de handigste en snelste methode om bij een woningontruiming geld over te houden is door de inboedel door ons te laten opkopen. Bij huisraad die het meeste oplevert, moet u denken aan antiek, design, curiosa, retro meubels, verzamelobjecten en witgoed. De waarde van die spullen, krijgt u dan uitbetaald bij de woningontruiming, of brengen wij in mindering op de kosten van de woningontruiming. Let wel dat wij u hierbij een bedrag bieden voor de inboedel die u wilt verkopen. De spullen die wij niet kunnen gebruiken, kunt u alsnog aan een goed doel of kringloopwinkel schenken. Dat regelen wij dan voor u. Wilt u er toch geld voor hebben? Biedt dan de spullen alsnog te koop aan via een verkoopsite op internet.

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha