18 mrt

2016

Verbouwing of renovatie

Ieder huis moet onderhouden worden. Of het nu gaat om kleine klussen of een flinke renovatie, Fontein kan u hierbij volledig van dienst zijn en u een hoop werk uit handen nemen.

 

Denkt u er bijvoorbeeld over om uw woning of een gedeelte hiervan tussentijds te gaan schilderen? Fontein komt bij u langs om uw inboedel met zorg te verpakken, verhuizen en veilig op te slaan, zodat er voldoende ruimte vrijkomt om de werkzaamheden uit te voeren.

Hierna worden de ruimtes keurig voorbereid zodat de vaklui hun werk kunnen doen. Fontein werkt met diverse specialisten samen op het gebied van verbouwingen en onderhoud, dus wij kunnen het project van A tot Z voor u verzorgen en u daarbij zoveel mogelijk ontzorgen! Het enige wat u hierbij hoeft te doen is contact op te nemen en ons uw wensen kenbaar te maken.

Na afloop van de werkzaamheden worden uw spullen weer netjes teruggeplaatst en heeft uw woning een welverdiende opknapbeurt gehad. Het verhuizen van de inboedel heeft overigens als bijkomend voordeel dat spullen meteen weer eens uitgezocht kunnen worden. Zoals laats het geval bij een zolderverbouwing in Oegstgeest.

 

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha