Voor een woningontruiming in Heemstede

Fontein Ontruimingen is uw partner bij de woningontruiming in Heemstede. Schakel ons in en laat ons uw huis uiterst professioneel leegruimen. Mogen wij tijdens de boedelontruiming meteen uw vloerbedekking verwijderen? Of bent u benieuwd naar onze andere diensten als wij uw huis ontruimen? Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een boedelontruiming. Wij verrichten graag de woningontruiming in Heemstede!

Woning ontruimen voor een seniorenverhuizing

Een seniorenverhuizing gaat vaak gepaard met een uitvoerige woningontruiming. Schakel ons in als u wilt dat professionele specialisten de woning zorgvuldig leegruimen. Laat ons dan meteen weten wat wij met de inboedel moeten doen als wij het huis in Heemstede leeghalen. Mogen wij deze compleet verwijderen? Of wilt u enkele meubels meenemen naar uw nieuwe woning? Soms ontdekken wij tijdens de ontruiming van de woning meubelstukken die we willen opkopen. Of u hier nou wel of geen gebruik van wenst te maken, u kunt straks afscheid nemen van een bezemschoon huis.

Schakel ons in voor een woningontruiming na een overlijden

Twijfelt u of u de woning zelf wilt ontruimen na het overlijden van een naaste? Wij raden u dit ten zeerste af. Een woningontruiming na het overlijden gaat voor naasten namelijk gepaard met zeer hoge emoties. Draag de boedelontruiming in Heemstede daarom aan ons over. Wij werken uiterst respectvol, discreet en komen de woning graag volledig leeghalen, zodat deze direct geschikt is voor een volgende verkoop of verhuur. Wilt u inderdaad dat wij het huis bezemschoon leeghalen na het overlijden? Vraag voor het ontruimen van de woning na het overlijden een vrijblijvende offerte aan.

Maak gebruik van onze extra diensten naast een huis leegruimen

Bent u benieuwd naar onze andere diensten, naast dat we een huis kunnen leegruimen (na een overlijden)? Vraag ons naar onze ondersteuning in de verkoopbevordering van uw huis of de afwikkeling van uw inboedel. Als uw professionele partner in boedelontruiming hanteren wij in al onze communicatie maar één contactpersoon. Dit houdt de ontruiming van uw woning overzichtelijk. Wilt u ons als particuliere of zakelijke klant in Heemstede uw pand of woning laten leeghalen? Geef ons de opdracht voor de ontruiming van uw woning!

Woningontruiming in Heemstede? Bel de specialist

U hoeft in Heemstede niet meer verder te zoeken naar een specialist in woningontruiming. Schakel ons in voor de ontruiming van een woning vanwege een verhuizing. Of laat ons een huis ontruimen na een overlijden. Bel naar 071-5804749 of stuur een e-mail naar info@fontein-ontruimingen.nl. Wij horen graag wanneer wij voor een woningontruiming naar Heemstede mogen komen!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha