06 okt

2017

Goed werk afleveren is de beste reclame!

De beste reclame voor Fontein Ontruimingen zijn positieve reacties van klanten die zij niet alleen met ons, maar ook met anderen delen. Goede mond- op mond reclame is immers goud waard. Wij kunnen als bedrijf wel steeds opnieuw zelf vertellen hoe goed we zijn, en waarin we ons onderscheiden van anderen op het gebied van woningontruimingen, maar de beste reclame is onze klant zelf.

Ervaringen van klanten
Fontein Ontruimingen krijgt veel reacties van klanten. Meestal ongevraagd. Daar zijn we blij mee, omdat we van klantenreacties veel kunnen leren. We horen graag terug hoe onze klanten onze dienstverlening hebben ervaren, want daarop kunnen we bijsturen waar nodig. Soms hoeft het ook niet gezegd te worden. Een brede glimlach, een ontroerende traan op een wang of een ferme klap op onze schouder zegt ons dan al genoeg.

Gastenboek op papier
Er ligt op het kantoor van Fontein Ontruimingen geen gastenboek. Het zou ból staan van de reacties van onze klanten, maar óók van veel mooie verhalen die met ons worden gedeeld. Een ontruiming is voor ons altijd een bijzonder verhaal, alleen al door de mensen die daarbij betrokken zijn. Die verhalen en beelden daarbij staan op ons netvlies, maar we kunnen sommigen ervan ook teruglezen op internet, want een online gastenboek hebben we wel!

Gastenboek online
Via een google-review kunnen al onze klanten online een reactie achterlaten en ons beoordelen met een aantal sterren. Een klant kan ons maximaal vijf sterren geven, en die krijgen we vaak tot ons plezier. Lees een greep uit alle verhalen tot nu toe in ons online gastenboek, en laat uw eigen reactie achter!

Wilt u een afspraak maken?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!
Tel: 071 – 580 47 49
Mail: info@fontein-ontruimingen.nl

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha