21 mrt

2019

Geef uw inventaris een tweede leven

Fontein ontzorgt u als u geen bestemming heeft voor uw inventaris

Het is een roerige tijd: u wordt uw woning of kantoorpand uitgezet en uw inboedel moet ergens heen. Er is niet altijd zomaar de mogelijkheid om met uw eigen vervoer dit te verplaatsen. Daarbij komt de vraag waar de huisraad dan überhaupt terecht moet komen. Wellicht bij vrienden, familie of kennissen. Maar ook die kunnen niet altijd direct de juiste oplossingen bieden. Om deze reden biedt Fontein aan om te kijken naar opslag en opkopen van inboedels.

Goede doelen kennen Fontein

Soms kan het zijn dat mensen in het geheel afzien van bepaalde meubelstukken, elektronica of kleding. In dat geval wordt er een beroep gedaan op de samenwerking van Fontein met goede doelen. Zo kijken we altijd naar de mogelijkheid van een kringloopwinkel bij u in de buurt. Hier kunnen we dan meubilair als banken, stoelen en eventueel ook gordijnen en vloerkleden achterlaten. Zij kunnen deze dan weer verkopen en er andere mensen mee blij maken. Maar denk ook aan kledingwinkels of het Leger des Heils als bestemming voor uw kledij.

Wij bieden u mogelijkheid tot veiling

Fontein werkt daarnaast ook samen met veilinghuizen. Het kan voorkomen dat er zich tussen uw inventaris een of meerdere antieke voorwerpen bevinden, of dat uw huisraad een aantal opvallende curiosa bevat. In dat geval kan er beroep worden gedaan op iemand die deze producten meeneemt in een veiling. De opbrengst die hierbij wordt behaald wordt uitgekeerd aan de opdrachtgever.

De inboedel opkopers van Fontein

U kunt Fontein ook inschakelen als het gaat om opkopen van inventarissen. Wanneer er producten van waarde tussen de huisraad zitten, kan Fontein deze opkopen. Er wordt hier voornamelijk gekeken naar de aanwezigheid van antiek, curiosa, of retro-meubels. In uitzonderlijke gevallen kan er tussen uw huisraad ook een verzamel-item vandaan worden gehaald om op te kopen. Wanneer u voor deze optie kiest, en er worden spullen opgekocht door ons, dan ontvangt u het geld direct als uitbetaling. U kunt er ook voor kiezen om dit bedrag in mindering te laten brengen op eventuele verdere kosten voor ontruiming of andere werkzaamheden.

Vraag ons vrijblijvend om advies

Fontein staat altijd voor u klaar om u te helpen met vragen omtrent verhuizingen en ontruimingen. Wij willen u namelijk altijd ontzorgen. We snappen dat het een moeilijke periode is als u zich bezig moet houden met ontruimingen, vandaar dat wij u daar graag bij helpen. U kunt telefonisch contact opnemen met Fontein op 071-5804749, of een mail sturen naar info@fontein-ontruimingen.nl. Tevens kunt u het online contactformulier invullen.

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha