20 dec

2017

Fontein Ontruimingen levert kwaliteit onder alle (weer)omstandigheden!

Het leverde mooie plaatjes op, de sneeuw van een week geleden. Hoe gemakkelijk raakt Nederland dan totaal ontregeld. Fontein Ontruimingen niet. Wij zijn namelijk op alle weeromstandigheden voorbereid. Dus verzorgde Fontein Ontruimingen in de sneeuw een seniorenverhuizing in Den Haag.

Afspraak is afspraak
Het is tekenend voor het bedrijf: bij Fontein Ontruimingen worden afspraken nagekomen, weer of geen weer. In regen, storm of sneeuw worden alle diensten verleend zoals afgesproken.

Weerbestendig
Ons materieel is piekfijn in orde en voorbereid op alle weeromstandigheden. De verhuisbussen rijden, de verhuiskratten zijn stevig en weerbestendig, artikelen worden droog overgebracht naar de nieuwe woning of opgeslagen en het humeur van het personeel blijft altijd goed!

Constante service
Fontein Ontruimingen levert service onder alle omstandigheden. Niet alleen wat het weer betreft, maar ook als er eventueel andere (lastige) omstandigheden zijn die maatwerk vereisen. Fontein is door jarenlange ervaring in het vak bekend met werkelijk alle situaties waar je tijdens een seniorenverhuizing mee te maken kunt krijgen.

Wilt u informatie of een afspraak maken?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.
Tel: 071 – 580 47 49
Mail: info@fontein-ontruimingen.nl

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha