24 mrt

2018

Fontein Ontruimingen: expert in (senioren)verhuizingen

Fontein verhuist, ontruimt én ontzorgt
Een verhuizing kan voelen als een aardverschuiving, met alles daaromheen. Niet alleen het verplaatsen van alle spullen van A naar B is al een hele onderneming: er komt nog veel meer bij kijken! Zéker als u niet in staat bent om alles zelf te regelen en uit te voeren. Gelukkig is Fontein expert in het voorbereiden, plannen en uitvoeren van (senioren)verhuizingen.

Wat moet er allemaal gebeuren?
Ten eerste moet er een strakke planning gemaakt worden voor het hele verhuisproces. Van het zorgen voor voldoende stevige verhuiskratten tot het in originele staat achterlaten van uw (huur)woning en álles daar tussenin. Er moeten vele keuzes worden gemaakt. Meer dan u denkt. Alleen al de vraag ‘welke spullen moeten er mee en welke niet en wat doen we daar dan mee’ kan u vele hoofdbrekens kosten. Fontein kan deze en vele andere vragen in overleg met u helder beantwoorden én voor u afhandelen.

Bel Fontein!
Niet iedereen heeft familieleden of buren die u bij een verhuizing kunnen en willen helpen. En al heb je die: die kun en wil je niet altijd belasten. Gelukkig is Fontein Ontruimingen expert in seniorenverhuizingen en begeleidt u optimaal en met plezier in het verhuisproces van begin tot het eind in heel de randstad.

Kennismaking
Tijdens een vrijblijvende afspraak met Fontein wordt er een heldere, schriftelijke offerte opgemaakt waarin alle besproken zaken worden vermeld. U maakt kennis met een vast contactpersoon van Fontein die alles voor u inventariseert: van welke meubels er verhuisd moeten worden tot hoeveel verhuisdozen er bv. nodig zullen zijn voor kleingoed. Voor hangkleding beschikt Fontein over speciale garderobedozen. Er worden data voor uitvoering en bezorging van dozen en benodigd inpakmateriaal besproken. En heeft u ook hulp nodig bij het in- en uitpakken van spullen? Dat kan ook, want Fontein biedt ook gespecialiseerde hulp: Seniorenverhuizing Extra.

Afspraak is afspraak
Fontein komt álle afspraken na. Op de afgesproken tijd en datum staat het enthousiaste Fontein-team voor u klaar om de verhuizing van A tot Z te regelen. Grotere meubelstukken worden indien nodig gedemonteerd en op de nieuwe locatie in elkaar gezet. Voor banken, matrassen en fauteuils beschikt Fontein over speciale transporthoezen voor extra bescherming. Ook het transport van meubels naar een veilinghuis of opslaglocatie behoort tot de mogelijkheden. De ontruiming van de achtergelaten huur of koopwoning kan ook door Fontein worden verzorgd. Kortom: u zit op uw vertrouwde stoel in uw geheel ingerichte nieuwe huis voordat u het weet!

Een gelukkige klant
Vanwege de expertise en jarenlange ervaring van Fontein leveren wij vakwerk, en dat merkt de klant. Dat laten zij gelukkig ook weten door het schrijven van google-reviews. Dat is ons online gastenboek, waarin u kunt lezen hoe anderen de dienstverlening van Fontein hebben ervaren. Dat zijn de pluimen op onze hoed die we ontvangen door onze inzet, professionaliteit, punctualiteit, enthousiasme én hart voor ons vak.

Wilt u een afspraak maken?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.
Tel: 071 – 580 47 49
Mail: info@fontein-ontruimingen.nl

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha