03 dec

2017

Fontein Ontruimingen biedt vele extra’s bij een seniorenverhuizing

Als u als ‘senior’ van uw vertrouwde seniorenwoning moet verhuizen naar een kamer in het bejaardenhuis omdat u meer zorg nodig heeft is dat een hele grote onderneming. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor de eventuele familieleden/mantelzorgers om u heen. Je maakt je in zo’n situatie grote zorgen over van alles; gelukkig kent Fontein de zorgen rondom een seniorenverhuizing als geen ander:

‘Waar moet ik beginnen? Ik kan echt niet overzien wat er allemaal moet gebeuren!’
‘Wie moet ik vragen om mijn spullen in te pakken, iedereen om mij heen heeft het druk!’
‘Hoe organiseer ik het ontruimen en verhuizen zo snel mogelijk binnen de beschikbare tijd?’
‘Waar moeten alle spullen heen die na de verhuizing overblijven?’
‘Wie is er sterk genoeg om al mijn grote zware meubels te demonteren?’
‘We hebben heel veel dozen en ook een verhuislift nodig!’
‘Hoe schoon moet ik de woning achterlaten en aan elke eisen moet ik voldoen i.v.m. de woninginspectie die is aangekondigd?’
‘Wie maakt het huis dat ik achterlaat goed schoon en schildert ook nog even de muren om de woning écht netjes achter te laten?’
‘Wie helpt me met de inrichting in het bejaardenhuis en wie onderhoudt met hen contact?
‘Is er niet iemand aan wie ik al mijn vragen kan stellen?’

Het antwoord op uw laatste vraag is: ‘Jazeker! U kunt ál deze vragen stellen aan Fontein Ontruimingen.’ Fontein biedt vergeleken met een verhuisbedrijf heel veel extra’s die u ondersteunen in het hele verhuisproces. Een verhuizer brengt uw spullen van A naar B, maar Fontein ontzorgt u van A naar B wat betekent dat Fontein op al bovenstaande vragen voor u het beste antwoord heeft.

Fontein ontzorgt
Fontein begeleidt u in het verhuisproces vanaf het moment dat u besluit te gaan verhuizen, tot het moment dat u tevreden in uw eigen stoel in uw nieuwe woning zit. U krijgt een vast contactpersoon die al uw wensen met u bespreekt. U kunt het zich niet voorstellen als u aan de verhuizing moet beginnen, maar Fontein maakt het hele proces inzichtelijk, goed voorbereid, goed georganiseerd én persoonlijk en handelt al uw vragen en wensen zorgvuldig af.

Het enige dat u hoeft te doen
Het enige dat u hoeft te doen is contact op te nemen met Fontein Ontruimingen. Dan kunnen we uw vragen bespreken en een vrijblijvende offerte voor u maken. We zien er naar uit u te ontmoeten en uw verhuizing perfect te regelen.

Een zucht van verlichting
Doordat wij gespecialiseerd zijn in seniorenverhuizingen in heel de randstad van Amsterdam naar Rotterdam en beschikken over jarenlange ervaring, hebben wij al heel veel gelukkige gezichten gezien die met een zucht van verlichting de verhuizing vol vertrouwen aan ons overlieten. We doen niets liever!

Wilt u een afspraak maken?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.
Tel: 071 – 580 47 49
Mail: info@fontein-ontruimingen.nl

 

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha