29 sep

2017

Fontein Ontruimingen: de beste keus als u gaat verhuizen naar een (vaak) kleinere seniorenwoning!

U woont in een koophuis, moet verhuizen naar een kleiner nieuw huis/seniorenwoning, en hoopt uw eigen koophuis snel te verkopen. In zo’n situatie denkt u misschien niet gelijk aan een ontruimingsbedrijf zoals Fontein Ontruimingen, dat véél meer doet dan uw spullen van het oude naar het nieuwe huis verhuizen! U kunt ons zelf benaderen, of uw familieleden die u bij deze verhuizing moeten ondersteunen. Stel ons een vraag: wij hebben het antwoord….

‘Ik ga verhuizen naar een seniorenwoning en zoek een betrouwbaar verhuisbedrijf, waarom zouden we kiezen voor Fontein Ontruimingen?’

Fontein Ontruimingen is gespecialiseerd in seniorenverhuizingen op maat. U krijgt een vast contactpersoon die in overleg met u een verhuisplan maakt. Want verhuizen doen we niet zomaar: we werken optimaal met u samen, luisteren naar uw wensen en gaan zorgvuldig om met uw dierbare spullen. Jarenlange ervaring zijn hierin de basis. En we doen het met veel plezier: dat kom je ook niet overal tegen.

‘Bij de verhuizing moeten er een hoop dingen weggedaan worden, hoe pakken we dat aan, we hebben al zoveel werk te doen!’

Te druk? Geen tijd? Fontein Ontruimingen pakt al uw spullen professioneel voor u in! De spullen waar u even geen raad mee weet slaan wij voor u op zodat u deze rustig uit kunt zoeken na de hectiek van de verhuizing. Als u de spullen niet meer kunt of wilt gebruiken kunnen wij inboedel van u overnemen of daar een goede bestemming voor zoeken. Kortom: Fontein Ontruimingen kan u op heel veel manieren ontzorgen voor, tijdens en na uw verhuizing. En niet alleen u, maar ook uw naasten als u zelf niet in staat bent om rondom uw verhuizing zelf zaken te regelen.

‘Na mijn verhuizing moeten er in huis nog wat klussen gedaan worden om het verkoopklaar te maken: we willen mooie foto’s op Funda!…..’

Fontein ontruimingen is niet alleen gespecialiseerd in seniorenverhuizingen, maar ook in het ontruimen en verkoopklaar maken van het huis dat verkocht moet worden. Wij zorgen ervoor dat alle klussen in en rond uw huis gedaan worden die nodig zijn. Van het verwijderen van oud zeil, opknappen van het schilderwerk tot een grote schoonmaak en het verzorgd achterlaten van de tuin en zelfs de goudvis! Reken maar dat uw huis als een plaatje op de foto staat. Door onze jarenlange ervaring met het verkoopklaar maken van woningen, kan Fontein optimaal adviseren ten aanzien van de verkoopbevordering. En vergeet niet: niet alle verhuisbedrijven leveren deze diensten: wij wel. Zo simpel is het.

‘Kunnen er vóór de verhuizing al wat klussen gedaan worden?’

Jazeker! Fontein adviseert altijd om voor de verhuizing al gedeelten van het huis op te ruimen, zoals bijvoorbeeld de schuur, kelder of zolder. Dit zorgt voor een frisse indruk en ruimtes worden optisch vergroot. Een lege ruimte geeft een helder beeld voor eventuele verbouwingen en mogelijkheden die het huis biedt als kopers komen kijken. Fontein kan hierin adviseren en hulp bieden. U ziet: Fontein Ontruimingen biedt zoveel meer dan ‘alleen’ uw spullen verhuizen van ‘A naar B’. We hebben niet voor niets maar liefst vijf sterren gekregen naar aanleiding van Google-reviews die tevreden klanten over ons schrijven. U bent van harte welkom om ook een review over ons te schrijven: dat is immers ons beste gastenboek.

Afspraak maken?

Neem vrijblijvend contact met ons op!
Tel: 071 – 580 47 49
Mail: info@fontein-ontruimingen.nl

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha