22 aug

2018

Een tweede leven voor uw inboedel

De opslag en het opkopen van uw inboedel

U bent er inmiddels wel van op de hoogte dat wij uw partner zijn wanneer u wilt verhuizen of wanneer u uw huis wilt laten ontruimen. Waar u misschien niet van op de hoogte bent, is dat wij u ook helpen met de opslag van spullen en uw inboedel kunnen opkopen. Gaat u verhuizen en kunt u nog niet direct al uw spullen kwijt in uw nieuwe woning? Of heeft u na een ontruiming nog goederen van waarde die u kwijt wilt? Dan helpen wij u graag! Wij geven uw inboedel namelijk een tweede leven.

Werken aan een duurzame economie

Steeds meer mensen willen werken aan een nieuwe, duurzame economie. Oude spullen worden verkocht en opnieuw gebruikt of krijgen een nieuwe functie. Wij van Fontein willen ook graag bijdragen aan een duurzame economie. Daarom hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd van charitatieve instellingen en goede doelen. Bruikbare meubels en inventaris wordt door ons aan de kringloopwinkel geschonken. Andere spullen, zoals huishoudelijk textiel en kleding, gaan naar het Leger des Heils.

Wanneer u afstand wilt doen van waardevolle spullen

Bent u na een ontruiming nog in het bezit van antiek en bijzondere curiosa waar u afstand van wilt doen? Dan helpen wij u graag als opkoper van uw inboedel. Wij kopen bijvoorbeeld uw antiek, retromeubels, curiosa en verzamel-items van u over. De waarde van de spullen wordt direct bij het afhalen aan u uitbetaald. Onder goederen van waarde verstaan wij bijvoorbeeld antiek, design, recente meubelen of witgoed. Stuur ons uw foto’s en wij laten u weten of wij interesse hebben. Wanneer wij geen interesse hebben, helpen wij u graag aan een betrouwbare opkoper waar u zaken mee kunt doen.

De opslag van uw inboedel

Ook met de opslag van uw inboedel kunnen wij helpen. Heeft u nog niet helemaal duidelijk wat de nieuwe bestemming is van uw goederen? Of is het nog niet mogelijk om de goederen in de nieuwe woning te plaatsen? Dan kunnen wij de spullen die tijdens de woningontruiming vrijkomen ook opslaan in een afgesloten opslagcontainer of unit. Zo zijn uw spullen veilig en droog totdat u ze weer nodig heeft.

Benader ons voor hulp

Heeft u een woningontruiming door Fontein Ontruimingen laten uitvoeren? En heeft u nog meubelen over waar u vanaf wilt? Of zoekt u een tijdelijke opslagplaats voor uw goederen? Wij helpen u graag. Neem contact op via 071-5804749, mail naar info@fontein-ontruimingen.nl of vul ons online contactformulier in. Wij vinden een nieuwe bestemming voor uw spullen en zorgen voor een veilige opslagplek.

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha