Uw specialist in Diemen voor een woningontruiming

Wilt u een specialist inschakelen voor een woningontruiming in Diemen? Fontein komt het huis graag vakkundig leegruimen. Wist u al dat wij functioneren als een allround partner in boedelontruiming? Wij doen namelijk veel meer dan alleen een huis ontruimen. Laat ons ook meteen de vloerbedekking verwijderen, zorgen voor een bezemschone oplevering en de inboedel opkopen. Wilt u ons inschakelen voor de boedelontruiming? Neem vandaag nog contact met ons op voor de woningontruiming in Diemen!

Als we een huis moeten leegruimen vanwege een seniorenverhuizing

Ook als er een seniorenverhuizing nadert, bent u bij ons aan het juiste adres voor een woningontruiming. Laat ons eerst weten wat u gedaan wilt hebben met de inboedel. Mogen wij uw huis in Diemen leeghalen? Wilt u uw inboedel dan meeverhuizen? Geeft u deze weg? Of mag alles wat u betreft verwijderd worden? Soms willen wij specifieke meubelstukken opkopen na de boedelontruiming. Hoe dan ook, wij zullen uw huis bezemschoon opleveren na de ontruiming van de woning.

Een woningontruiming na een overlijden

Wij vinden dat een woningontruiming na een overlijden uiterst netjes, zorgvuldig en respectvol moet gebeuren. Bovendien beschouwen wij de dienst van een woning leeghalen na een overlijden als veel meer dan alleen een woning ontruimen. Wij richten ons namelijk ook op het vervolg van uw woning in Diemen. Staat er een verkoop in de planning? Of heeft u een huurhuis? Wij zorgen in alle gevallen ervoor dat wij uw woning netjes en vakkundig leeghalen na het overlijden. Wij komen graag langs in het huis, om de te verrichten werkzaamheden goed met elkaar door te spreken. Dan ontvangt u ook meteen een vrijblijvende offerte voor het ontruimen van de woning na het overlijden.

Profiteer van onze extra diensten naast een woning ontruimen

Wat ons onderscheidt van andere bedrijven in boedelontruiming? Wij doen veel meer dan alleen een huis leegruimen (na een overlijden). Wij ontzorgen u volledig. Wilt u dat wij langskomen voor de ontruiming van uw woning? Dan communiceert u met maar één aanspreekpunt. Deze overzichtelijke werkwijze hanteren wij voor particuliere en zakelijke klanten in Diemen. Naast het leeghalen van uw woning, kunnen wij u ook helpen met de verkoopbevordering en inboedelafwikkeling. Kortom, nodig ons uit voor de ontruiming van uw woning!

Schakel ons in voor de woningontruiming in Diemen

Wilt u dat wij in Diemen een huis ontruimen na een overlijden? Staat er een verhuizing in de planning? Wij verrichten graag de woningontruiming. Bel naar 071-5804749, stuur een mail naar info@fontein-ontruimingen.nl en schakel ons in voor de woningontruiming in Diemen!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha