Voor uw woningontruiming in Den Haag

Voor een woningontruiming in Den Haag is Fontein Ontruimingen uw ideale partner. Zo verzorgen wij snel een woningontruiming voor bijvoorbeeld een verhuizing, maar zijn wij ook in te schakelen voor een respectvolle ontruiming na een overlijden. Daarnaast verlenen wij onze diensten in winkelontruiming en bedrijfspandontruiming. Maak een afspraak met ons via 071-5804749 en laat ons uw huis ontruimen in Den Haag.

Als wij uw huis mogen ontruimen

Een woningontruiming is een uitvoerige klus. Zo beginnen wij met het inpakken van de allerkleinste spulletjes, maar eindigt deze

Woningontruiming Den Haag

grote klus bij het loshalen van bijvoorbeeld grote stroken tapijt of behang. Of wij nou kleine of grote spullen moeten verplaatsen, wij gaan er netjes en zorgvuldig mee om. Laat ons alvorens de woningontruiming in Den Haag weten wat uw wensen zijn. Dan stellen wij een heldere en vrijblijvende offerte voor u op. Gaat u hiermee akkoord? Dan komen wij graag uw huis ontruimen.

Een respectvolle ontruiming na een overlijden in Den Haag

Een huis ontruimen na een overlijden kan zeer emotioneel zijn. Kies er daarom voor deze woningontruiming uit te besteden aan onze vakmensen. Wij ontzorgen u tijdens de ontruiming na een overlijden volledig. Onze aanpak is respectvol, discreet en zorgvuldig. Vertel ons wat uw wensen zij aangaande bijvoorbeeld de inboedel. Dan houden wij daar in Den Haag rekening mee tijdens de ontruiming na een overlijden. Wij kunnen spoedig het huis ontruimen. Maak nu een afspraak met ons via onderstaande contactgegevens.

Onze werkzaamheden tijdens een winkelontruiming

Schakel ons in voor een bedrijfspandontruiming als een winkel, kantoor of magazijn ontruimd moet worden. Wij kunnen een kantoorinventaris netjes verplaatsen en een inboedel vakkundig verwijderen. Resterende, onbruikbare goederen brengen we zelf naderhand naar een afvalverwerkingsbedrijf. Wilt u dat uw winkel of bedrijfspand bezemschoon opgeleverd wordt? Laat ons de winkelontruiming dan verzorgen. Wij herstellen panden zelfs volledig eigenhandig in de originele staat. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden tijdens een bedrijfspandontruiming? Geef aan ons door wat er zoal moet gebeuren tijdens de winkelontruiming.

Wij realiseren die woningontruiming in Den Haag

Uw professionele partner voor een winkelontruiming, bedrijfspandontruiming, woningontruiming of ontruiming na een overlijden in Den Haag is Fontein Ontruimingen. Maak een afspraak met ons via 071-5804749, info@fontein-ontruimingen.nl of vul ons online contactformulier in. Als wij een huis ontruimen in Den Haag, dan doen wij dit snel, discreet en vakkundig.

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha