29 apr

2018

De kwaliteit van Fontein Ontruimingen

Fontein Ontruimingen heeft een nieuwe flyer! In het ontwerpproces hiervan is het altijd een leuke uitdaging om in zo min mogelijk kernwoorden zo helder mogelijk te formuleren waar wij voor staan. Wij zijn namelijk uw specialist in ontruimen en verhuizen, maar daar komt zóveel bij kijken wat niet onder woorden te brengen is. Dat is namelijk of het goed voelt als u ons spreekt aan de telefoon, wat u ziet en ervaart als we bij u de straat in komen rijden of op het moment waarop we u de hand schudden en we elkaar spreken in een persoonlijk gesprek. Dat gevoel, die eerste indruk is ontzettend belangrijk, kun je nooit over doen en is vaak niet in woorden te omschrijven. Toch zetten we graag nog even onze kernkwaliteiten voor u op een rij….

Vakkundig en professioneel
Fontein Ontruimingen is hét adres voor woningontruimingen en (senioren)verhuizingen in de randstad. Fontein heeft jarenlange ervaring op het gebied van ontruimen en verhuizen en is een bekende ondernemersfamilie met een oorsprong in de regio Leiden. Onder andere Fontein Elektrotechniek uit Leidschendam-Voorburg en Freek Fontein Makelaardij in Den Haag, zijn al vele jaren een begrip in de regio.

Eén aanspreekpunt
Bij ons krijgt u altijd één contactpersoon voor alle werkzaamheden en die in overleg met u een verhuis-/ontruimingsplan maakt. De werkzaamheden worden afgestemd op uw wensen en behoeften. Waar u ook tegenaan loopt, wij hebben altijd een passende oplossing. Verhuizen doen we niet zomaar: we werken optimaal met u samen, luisteren naar uw wensen en gaan zorgvuldig om met uw dierbare spullen. De medewerkers van Fontein zijn beleefd en staan open voor feedback van uw kant. Jarenlange ervaring zijn hierin de basis. En we doen het met veel plezier: dat kom je ook niet overal tegen.

Totaalpakket aan diensten en materiaal
Fontein ontzorgt zakelijke én particuliere klanten met een aanbod op maat. We beschikken daarbij over al het benodigde materieel en staan voor heldere communicatie, een milieubewuste instelling en 100% klanttevredenheid!

100% klanttevredenheid
Wij gaan zorgvuldig en professioneel met uw spullen en met uw tijd om. Dat wij onze afspraken allemaal nakomen kunnen wij u wel vertellen met de hand op ons hart, maar nog veel belangrijker is hoe onze klanten dit ervaren. Dit kunt u gelukkig aflezen aan de google reviews die klanten voor ons achterlaten in het ‘google review online gastenboek‘.

Groot werkgebied
Fontein is gevestigd in Leiden, dichtbij Den Haag en Zoetermeer. Vanuit deze plaats zijn wij actief in heel Zuid-Holland en werken wij regelmatig in Noord-Holland, Utrecht, Zeeland en Noord-Brabant. Bent u een nieuwe klant en heeft u een opdracht in een andere provincie? Ook u helpen we graag verder. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Vrijblijvende offerte?
Vraag snel en geheel vrijblijvend een offerte aan!

Wilt u een afspraak maken?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.
Tel: 071 – 580 47 49
Mail: info@fontein-ontruimingen.nl

 

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha