29 jan

2019

De kracht van een ontruimingsbedrijf

Kies voor de hulp van een ontruimingsbedrijf

Moet u de ontruiming van een woning verzorgen na het overlijden van een naaste? Of gaan uw ouders kleiner wonen en hebben zij hulp nodig bij het leegruimen van hun huis? Dan staat u graag voor hen klaar tijdens het ontruimen van de betreffende woning. Echter, men onderschat vaak de hoeveelheid werk die een ontruiming met zich meebrengt. Iedere kamer, hoekje en kastje moet worden leeggehaald. Wanneer het een huurwoning betreft, moet deze soms al binnen een maand klaar zijn voor de oplevering. Zit u ook met de handen in het haar tijdens de ontruiming van een woning? Dan is het verstandig om een professioneel ontruimingsbedrijf zoals Fontein Ontruimingen in te schakelen. Wij helpen u graag met het ontruimen van de woning. Maar waar ligt precies de kracht van een ontruimingsbedrijf? In dit nieuwsbericht vertellen wij u meer over de vele voordelen die wij kunnen bieden. Bent u benieuwd geworden? Lees dan snel verder.

Ontzorgen in een moeilijke tijd

Het overlijden van een naaste gaat vaak gepaard met een emotioneel zware periode. U bent het verlies aan het verwerken en moet ondertussen de begrafenis en verschillende formaliteiten regelen. Tevens moet de oude woning ook nog zeer snel worden leeggehaald. Het is in die situatie heel fijn als de woningontruiming uit handen kan worden gegeven aan een betrouwbaar ontruimingsbedrijf zoals wij. Wij hebben al jarenlang ervaring op het gebied van ontruimen en verhuizen en weten daarom in iedere situatie de juiste aanpak te vinden. Wij kunnen u met onze werkzaamheden ontzorgen in deze moeilijke tijd.

Respect en zorgvuldigheid

Bij een ontruiming zijn vaak veel waardevolle en dierbare spullen aanwezig in het huis. Deze spullen moeten met veel zorg en respect behandeld worden. U wilt immers niet dat deze waardevolle spullen verloren gaan tijdens het ontruimen. Gelukkig kunt u er bij ons op rekenen dat wij zeer zorgvuldig en professioneel te werk gaan. Wij zullen nooit zomaar spullen weggooien. Daarnaast zijn onze medewerkers zeer beleefd en staan zij open voor feedback van uw kant.

Een woningontruiming naar uw wensen

Ten slotte vinden wij het als ontruimingsbedrijf belangrijk om onze werkzaamheden af te stemmen op uw wensen en behoeftes. Op deze manier kunnen wij u volledig ontzorgen tijdens de ontruiming. Dat is dus de kracht van ons ontruimingsbedrijf. Heeft u interesse gekregen in onze diensten? Of heeft u behoefte aan meer informatie over ons werk? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 071-5804749, te mailen viainfo@fontein-ontruimingen.nl of ons online contactformulier in te vullen. Wij horen graag wat uw wensen en behoeftes zijn voor de woningontruiming.

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha