16 aug

2014

Boerderij ontruiming

Een groot perceel met een stal en een vaak authentiek woonhuis is wat Nederlandse boerderijen typeert. Echter het agrarische gebruik van deze objecten loopt de laatste decennia terug. Vooral in de randstad worden voor veel boeren geen opvolger gevonden wanneer het pensioneringsleeftijd in zicht komt. Het gevolg is dat dat de boerderij dan de markt op gaat. Het verkoopklaar maken van dit soort objecten met vaak een groot perceel is voor nabestaanden of familieleden een flinke opgave. Vooral wanneer de boerderij van generatie op generatie is overgenomen in het verleden, is opruimen niet altijd aan de orde gekomen. “Wie wat bewaart, die heeft wat” is een breed gedragen motto. Vooral op een erf met schuur, loods en stal komen veel spullen altijd weer van pas.

Ruimte, oppervlakte en inhoud zijn de toverwoorden in de vastgoedmarkt. Voor een goede eerste indruk bij potentiële kopers, is het essentieel dat men alle overbodige zaken alvast laat opruimen. De foto’s van een opgeruimd erf geven geïnteresseerden vaak de doorslag om een bezichtigingsafspraak te maken. Daarnaast kan het perceel worden opgeschoond door het straatwerk aan te vegen, het gras te maaien en de struiken te snoeien.

Fontein is gespecialiseerd in het leegruimen en verkoopgeschikt achterlaten van boerderijen en agrarisch vastgoed. Tijdens een vrijblijvend gesprek wordt advies gegeven en een gerichte aanpak besproken, zodat een makelaar spoedig een geschikte brochure kan samenstellen met mooie foto’s van de boerderij en het perceel.

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha