Uw woning ontruimd

Bent u op zoek naar een bedrijf in Bleiswijk voor uw woningontruiming? Dan bent u bij Fontein Ontruimingen aan het juiste adres. Wij werken bij het ontruimen van een woning altijd efficiënt, snel en met oog voor de wensen van onze klanten. Informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden van Fontein voor een woningontruiming in Bleiswijk en neem contact op voor het aanvragen van een offerte.

Uw huis leegruimen?

Het regelen en organiseren van een woningontruiming kost vaak tijd en energie. Er zijn ook situaties waarin mensen zelf niet in staat zijn om een huis leeg te halen. Denk bijvoorbeeld aan een woningontruiming na overlijden van een persoon. Voor de nabestaanden is het vaak prettig als zij zich niet druk hoeven te maken om de huisontruiming. Fontein Ontruimingen heeft jarenlange ervaring op het gebied van boedelontruiming en woning leegruimen. Middels een kennismakingsgesprek bespreken wij graag uw wensen en brengen wij in kaart wat en hoeveel er uit de woning in Bleiswijk gehaald moet worden. Op basis van dit gesprek geven wij in een vrijblijvende offerte een prijsindicatie. Gaat u akkoord met de offerte? Dan gaan wij op de afgesproken datum in Bleiswijk aan de slag met de woning leeghalen!

De voordelen van Fontein’s woningontruiming

Wilt u weten wat de voordelen zijn van een woningontruiming in Bleiswijk door Fontein Ontruimingen? Dit zetten wij graag voor u in een overzicht:

  • U hoeft zelf niets te regelen
  • Boedelontruiming? Wij zoeken een nieuwe bestemming voor uw spullen
  • Ook voor schoonmaak en reparaties
  • Huis ontruimen na overlijden: wij zorgen voor een bezemschone woning
  • Het leeghalen van de woning gebeurd snel en discreet
  • Scherpe tarieven en vrijblijvende offertes
  • U wordt volledig ontzorgd
  • Wij werken door heel Nederland; ook in Bleiswijk

Bleiswijk

Huis leegruimen na overlijden

Zeker in het geval van het overlijden van een persoon is een woningontruiming een emotionele gebeurtenis. Fontein Ontruimingen houdt dan bij het leeghalen van de woning dan ook altijd rekening met de situatie van de klant. Onze ervaren en betrokken medewerkers snappen als geen ander dat u een moeilijke periode doormaakt en zullen altijd zorgvuldig omgaan met uw situatie. Woont u in Bleiswijk en wilt u weten wat wij in het geval van overlijden kunnen betekenen? Vraag dan eens naar de mogelijkheden van onze woningontruiming in Bleiswijk.

Ervaar het gemak zelf van onze woningontruiming

Boedelontruiming, huis ontruimen, bedrijfsontruimingen: Fontein Ontruimingen staat tot uw dienst! Wilt u zelf het gemak van onze diensten ervaren? Neem dan vrijblijvend contact op door te bellen naar: 071-5804749 en laat uw woningontruiming in Bleiswijk over aan Fontein!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha