28 jun

2018

Betrouwbare hulp bij seniorenverhuizingen

Schakel ons in voor een seniorenverhuizing

Dat wij woningen ontruimen mag natuurlijk geen verrassing heten. Maar wist u al dat wij ons ook inzetten voor seniorenverhuizingen? Deze speciale tak in de woningontruiming vergt een hoop zorgvuldigheid, respect en geduld. De ontruimers van Fontein Ontruimingen voldoen hier optimaal aan. Schakel ons direct in voor een seniorenverhuizing of lees verder om te ontdekken wat dit allemaal inhoudt.

Maak eerst een afspraak met ons

Als het tijd is voor een seniorenverhuizing, maken we graag eerst een vrijblijvende afspraak met u. Hierin bespreken we wanneer de verhuizing plaats moet vinden, van waar naar waar u gaat verhuizen, er wordt geïnventariseerd welke meubels er verhuisd moeten worden en we maken een schatting van hoeveel verhuisdozen er nodig zullen zijn. Voor hangkleding kunnen we onze speciale garderobedozen gebruiken. Ook beschikken we over handig inpakmateriaal, waardoor uw spullen niet beschadigen tijdens de seniorenverhuizing. Laat ons een heldere offerte voor u opstellen, zodat wij precies weten wat wij voor u mogen betekenen en dat u overzichtelijk ziet staan voor welke scherpe prijs wij onze diensten aanbieden.

Zo verloopt de seniorenverhuizing zelf

Is de dag van de verhuizing aangebroken? Dan komen we op het afgesproken tijdstip naar u toe om uw spullen te verhuizen. Mocht het nodig zijn, dan demonteren we grotere meubelstukken, zodat ze eenvoudig getransporteerd kunnen worden. Op de nieuwe locatie zetten wij uw meubels weer netjes in elkaar. U hoeft overigens niet te vrezen dat uw banken, matrassen en fauteuils beschadigen of vuil raken tijdens de verhuizing. Wij gebruiken speciale transporthoezen voor extra bescherming. Bij behoefte aan bijvoorbeeld hulp bij het in- en uitpakken van spullen, kan gebruik gemaakt worden van de Seniorenverhuizing Extra.

Extra hulp bij een Seniorenverhuizing

Wat ons onderscheidt van andere verhuisbedrijven, is dat wij extra service aanbieden bij een Seniorenverhuizing. Denk hierbij aan hulp bij het in- en uitpakken van uw huisraad, begeleiding bij het inrichten van uw nieuwe woning en ondersteuning in het ophangen van verlichting of wanddecoratie. Ook als bepaalde meubels niet naar uw volgende adres, maar naar een veilinghuis of opslaglocatie getransporteerd moeten worden, staan wij voor u klaar. En wij zorgen er uiteraard voor dat we uw oude woning bezemschoon achterlaten. Kortom, wij ontzorgen u compleet!

Schakel ons in voor een seniorenverhuizing

Staat er een seniorenverhuizing voor u in de planning? Schakel dan de specialisten van Fontein Ontruimingen in. Bel naar 071-5804749, mail naar info@fontein-ontruimingen.nl of vul ons online contactformulier in. Wij vertellen u graag meer over onze diensten bij een seniorenverhuizing.

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha