Gaat u verhuizen?

Schakel voor uw verhuizing of woningontruiming in Berkel en Rodenrijs Fontein ontruimingen in. Daarmee bespaart u zichzelf een hoop tijd en energie. Wij bieden ook in Berkel en Rodenrijs mogelijkheden voor zowel bedrijfsontruiming als huisontruimingen. Onze offertes voor woningontruiming zijn altijd op maat, want het ene huis leeghalen is het andere niet. Ook voor transport en het vinden van een opslagruimte nemen wij graag voor onze rekening.

Uw wensen in kaart

Als professioneel partner op het gebied van woningontruiming nemen wij ook uw klus graag voor onze rekening. Wij komen eerst bij u langs in Berkel en Rodenrijs om u langs om met u te bespreken hoeveel en wat er precies verhuisd moet worden. U maakt uw wensen kenbaar, die wij vervolgens in een offerte verwerken. Ruim voor de afgesproken verhuisdatum leveren wij inpakmateriaal zodat u de tijd heeft uw spullen in te pakken en uw huis leeg te halen.

 

Berkel en Rodenrijs

Een woningontruiming door Fontein

Wij zetten graag voor u in een overzicht wat de voordelen zijn als u uw woningontruiming in Berkel en Rodenrijs overlaat aan Fontein:

  • Zelf niets te hoeven regelen en sjouwen
  • Boedelontruiming? Wij zoeken een nieuwe eigenaar voor uw spullen
  • Ook voor schoonmaken en repareren
  • Huis ontruimen na overlijden: wij zorgen voor een bezemschone oplevering
  • Het leeghalen van de woning: snel en efficiënt
  • Scherpe geprijsde kwaliteit en gratis offerte
  • Wij ontzorgen u volledig
  • Wij werken door heel Nederland; ook in Berkel en Rodenrijs

Huis ontruimen na overlijden

Een woningontruiming is in het geval van een overleden persoon een emotionele gebeurtenis. U krijgt persoonlijke spullen in handen die herinneringen op kunnen roepen. Voor veel mensen is het leeghalen van de woning dan ook te zwaar. Dat snappen de ervaren medewerkers van Fontein Ontruimingen als geen ander. Wij hebben een vakkundig, betrokken team van ontruimers en zullen met discretie en respect omgaan met uw situatie. Woont u in Berkel en Rodenrijs en wilt u weten wat wij in zo’n geval voor u kunnen betekenen? Vraag dan eens naar de mogelijkheden van woningontruiming in Berkel en Rodenrijs.

Het gemak van woningontruiming

Of het nu om boedelontruiming, huis leeghalen of bedrijfsontruimingen gaat: Fontein regelt het. Wilt u in Berkel en Rodenrijs zelf het gemak van onze dienstverlening ervaren? Maak dan een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op door te bellen naar: 071-5804749. Laat uw woningontruiming in Berkel en Rodenrijs maar over aan Fontein!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha