Uw huis laten ontruimen?

Heeft u voor een woningontruiming in Bergschenhoek een bedrijf nodig dat een helpende hand biedt? Schakel voor de ontruiming van uw woning dan Fontein Ontruimingen in. Of het nu om boedelontruiming gaat, of een woning ontruimen na overlijden: Fontein neemt de woning in Bergschenhoek onder handen en zorgt ervoor dat u er zelf geen omkijken naar heeft.

Huis leegruimen na overlijden

Zeker in het geval van het overlijden van iemand komt er veel af op de nabestaanden. Er moet een hoop geregeld worden: van rouwkaartjes tot het uitzoeken van post. Een huis leeghalen is dan niet iets waar u zich in eerste instantie mee bezig wilt houden. Fontein Ontruimingen snapt dit als geen ander en probeert voor mensen tijdens een moeilijke periode steun te bieden. Wij ontzorgen mensen zodat zij zich op andere zaken kunnen richten. Wanneer een huis leegruimen na overlijden, zorgen wij tevens voor de afvoer van afval en zorgen wij voor een bezemschone oplevering. Kortom: ook in Bergschenhoek hoeft u zich geen zorgen te maken over de woningontruiming.

Boedelontruiming

Wanneer u besluit Fontein Ontruimingen in te schakelen voor een woningontruiming in Bergschenhoek, komen wij eerst bij u langs om met u in kaart te brengen wat en hoeveel er ontruimd moet worden. Wij organiseren de boedelontruiming van A tot Z en bepalen samen met u op welke datum de woningontruiming uitgevoerd moet worden. Ons bedrijf kan in Bergschenhoek ook voor reparaties en schoonmaakwerkzaamheden zorgen. Tevens kijken wij samen met u in hoeverre de inboedel opgeslagen moet worden. Ook het vinden van een nieuwe bestemming voor bruikbare inboedel behoort tot onze taken.

 

 

Bergschenhoek

De juiste keuze voor huis ontruimen

Besluit u in Bergschenhoek Fontein Ontruimingen in te schakelen om uw woningontruiming soepel te laten verlopen? Goede keuze! Hieronder zetten wij voor u op een rij waarom ons bedrijf een juiste keuze is op het gebied van ontruimen en verhuizen:

  • Jarenlange ervaring op het gebied van woning leegruimen
  • Vrijblijvende offertes
  • Vast aanspreekpunt tijdens de woningontruiming
  • Wij zoeken bij boedelontruiming voor een nieuwe bestemming van uw spullen
  • Flexibel en oplossingsgericht vakteam
  • Werkzaam in heel Nederland

Bergschenhoek

Niet alleen voor woningontruiming

Niet alleen kunt u in Bergschenhoek op Fontein Ontruimingen rekenen wanneer het gaat om het leeghalen van een woning, maar ook ook op zakelijk gebied zijn wij uw deskundig partner in ontruimen. In het geval van een bedrijfsverhuizing of renovatie van een bedrijfspand waar tijdelijk extra ruimte vrijgemaakt moet worden, staan wij tot uw dienst!

Afspraak maken?

Wilt u meer weten hoe Fontein Ontruimingen tot uw dienst kunnen staan op het gebied van boedelontruiming en huis ontruimen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een afspraak in te plannen of een offerte aan te vragen. Voor woningontruiming in Bergschenhoek belt u: 071-5804749.

“>

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha