30 okt

2019

Bedrijfspand ontruimen? Fontein Ontruimingen staat voor u klaar

Uw bedrijfspand professioneel laten ontruimen

Moet u binnenkort uw bedrijfspand laten ontruimen? Of hier nu een financiële of andere oorzaak mee gemoeid is, het is en blijft een vervelende situatie. Vaak dient het bedrijfspand kaal te worden opgeleverd, zodat deze weer kan worden gebruikt door een volgende koper of huurder. Gelukkig kan Fontein Ontruimingen u geheel bijstaan tijdens deze moeilijke periode. Zo kunnen wij uw inboedel en kantoorinventaris volledig verwijderen, alsmede uw pand en opslagruimtes bezemschoon opleveren. Als u een vrijblijvende afspraak met ons maakt, bespreken wij graag de mogelijkheden met u door. Wij kunnen naadloos op de eisen van een verhuurder inspelen. Hierbij stellen wij een duidelijke offerte op, waarin staat opgesteld wat onze werkzaamheden zullen zijn en wanneer deze worden uitgevoerd.

Gedurende de ontruiming van het bedrijfspand

Na het opstellen van de offerte, zal ons team volgens afspraak op de betreffende datum verschijnen en met de werkzaamheden aan de slag gaan. In samenwerking met u wordt de inventaris gesorteerd op haar bruikbaarheid en bestemming. Zo kunnen wij bruikbare goederen die u zelf niet meer wilt hebben doneren aan diverse instellingen voor een tweede leven. Tevens kunnen wij uw pand geheel bezemschoon opleveren door ook uw verlichting, vloeren en raambekleding te verwijderen. Ook zijn wij beschikbaar om uw pand in haar originele staat terug te brengen. Zo kunnen wij een keukenblok of tussenwanden verwijderen, maar ook andere werkzaamheden verrichten. Denk hierbij aan het dichten van gaten, het opnieuw schilderen van de wanden en de algehele schoonmaak van de ruimte. Onze adviseur informeert u graag over de extra werkzaamheden die wij u kunnen bieden.

Als de ontruiming is afgerond

Wanneer wij klaar zijn met alle werkzaamheden in uw bedrijfspand, kunnen wij de resterende goederen naar de nieuwe plek van bestemming brengen. Tevens kunnen wij het afval wat gedurende de ontruiming is ontstaan naar een afvalverwerker brengen. Wij doen enkel zaken met kwalitatieve afvalverwerkingsbedrijven. Bij deze bedrijven wordt het afval gesorteerd, waardoor de hoeveelheid restafval tot een minimum gebracht wordt. Wenst u een opleveringsronde te doorlopen met uw verhuurder of opdrachtgever? Dan is dat zeker een mogelijkheid. Bij Fontein Ontruimingen doen wij er namelijk alles aan om u geheel te ontzorgen. Wenst u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte bij ons aan, zodat wij kunnen kijken wat wij voor uw situatie kunnen betekenen. Wij hopen u spoedig van dienst te mogen zijn bij het ontruimen van uw bedrijfspand.

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha