Uw partner in Badhoevedorp voor de woningontruiming

Staat er een woningontruiming in Badhoevedorp in de planning? Schakel Fontein Ontruimingen in. Wij komen uw huis vakkundig leegruimen. Wij zijn uw allround partner als het om een boedelontruiming gaat. Als wij uw huis komen ontruimen, draaien wij onze hand namelijk ook niet om voor bijvoorbeeld het verwijderen van de vloerbedekking. Dus zoekt u naar een specialist voor de boedelontruiming? Schakel ons in voor de woningontruiming in Badhoevedorp!

Laat ons het huis leegruimen voor de seniorenverhuizing

Is het tijd voor een seniorenverhuizing? Dan wilt u de woningontruiming natuurlijk overdragen aan een professionele partij. Als wij een woning leegruimen, doen wij dit altijd vakkundig en netjes. Echter, voordat wij het huis in Badhoevedorp leeghalen, horen we graag wat uw plannen zijn met de inboedel. Mogen wij deze volledig verwijderen na de boedelontruiming? Schenkt u bepaalde meubelstukken aan familieleden? Of wilt u wat meenemen naar uw nieuwe verblijf? Wij willen eventueel ook een deel opkopen. Na de ontruiming van de woning, leveren wij de woning hoe dan ook bezemschoon op.

Nodig ons uit voor de woningontruiming na een overlijden

Een woning leeghalen na een overlijden beschouwen wij als veel meer dan alleen een woning ontruimen. Een woningontruiming na een overlijden volbrengen wij daardoor nog net wat respectvoller, zorgvuldiger en discreter dan een gewone boedelontruiming. Wij richten ons bovendien op wat er met de woning in Badhoevedorp moet gebeuren. Betreft het bijvoorbeeld een koophuis of een huurhuis? Nodig ons uit, zodat wij uitvoerig kunnen bespreken hoe u wenst dat wij het huis leeghalen na het overlijden. Ook geven wij u dan een vrijblijvende offerte voor het ontruimen van de woning na het overlijden.

Naast een woning ontruimen bieden wij ook extra diensten

Wij zijn niet zomaar een bedrijf in boedelontruiming. Zo kunt u ons voor veel meer inschakelen dan voor alleen een huis leegruimen (na een overlijden). Ons uitgangspunt? U volledig ontzorgen. Zo hanteren wij maar één aanspreekpunt voor u in de communicatie over de ontruiming van uw woning. Is het leeghalen van uw woning voltooid? Laat u ons dan helpen met de inboedelafwikkeling en de verkoopbevordering. Wij bieden al onze diensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten aan in Badhoevedorp. Wanneer mogen wij bij u langskomen voor de ontruiming van uw woning?

Schakel ons in voor de woningontruiming in Badhoevedorp

Nodig ons uit in Badhoevedorp voor een grondige woningontruiming. Mogen wij een huis ontruimen na een overlijden? Gaat u verhuizen? Bel in alle gevallen naar 071-5804749, stuur een e-mail naar info@fontein-ontruimingen.nl en laat ons de woningontruiming in Badhoevedorp verzorgen!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha