Is het in Amsterdam tijd voor een woningontruiming?

Is het tijd voor een woningontruiming in Amsterdam? Laat Fontein het huis leegruimen. Als u ons inschakelt voor een boedelontruiming, dan neemt u een allround partner in de arm. Wij komen namelijk niet alleen uw huis ontruimen, maar ook desgewenst de vloerbedekking verwijderen, de inboedel opkopen en we laten de woning bezemschoon achter. Bent u overtuigd van onze veelzijdige aanpak in boedelontruiming? Schakel ons direct in voor een woningontruiming in Amsterdam!

Laat ons het huis leegruimen vanwege de seniorenverhuizing

Veel senioren moeten op een gegeven moment verhuizen naar een andere locatie. Wij assisteren graag bij de woningontruiming. Voordat we het huis in Amsterdam gaan leeghalen, horen we graag wat er precies met de inboedel moet gebeuren. Wat gaat er mee naar de nieuwe woning, wat krijgt een nieuwe bestemming en wat mag afgevoerd worden? Wellicht ontdekken we tijdens de boedelontruiming zelfs nog meubelstukken die we willen opkopen. Na de ontruiming van de woning, zorgen wij uiteraard voor een bezemschoon resultaat.

woningontruiming Amsterdam

Uw partner bij een woningontruiming na een overlijden

Onze aanpak bij een woningontruiming is uiterst uitvoerig en netjes. Zeker als we een woning moeten leeghalen na een overlijden, gaan we zorgvuldig en respectvol te werk. Wij komen niet alleen de woning vakkundig ontruimen, wij houden rekening met wat er vervolgens met de woning gaat gebeuren. Gaat het huis weer in de verkoop? Of betreft het een huurhuis? Hoe dan ook, wij zorgen voor een bezemschone oplevering in Amsterdam. Plan een afspraak met ons in in Amsterdam. Dan bespreken we alle werkzaamheden en stellen we een vrijblijvende offerte voor u op.

Ontdek wat wij nog meer doen naast een woning ontruimen

Wat ons onderscheidt van andere bedrijven in boedelontruiming, is dat wij niet alleen uw huis leegruimen, maar u ook volledig ontzorgen. Wij nemen alle zorgen en taken aangaande de ontruiming van uw woning volledig van u over. Om het overzicht voor ons en u niet te verliezen, hanteren wij maar één aanspreekpunt. Een woning leeghalen verrichten wij voor zowel zakelijke als particuliere klanten. En bent u al bekend met onze extra diensten op het gebied van verkoopbevordering en inboedelafwikkeling? Wij hebben alle expertise binnen handbereik. Schakel ons direct in voor de ontruiming van uw woning!

Schakel ons in voor de woningontruiming in Amsterdam

Wilt u dat wij uw huis komen ontruimen na een overlijden of vanwege een verhuizing in Amsterdam? Schakel ons direct in voor de woningontruiming. Bel naar 0202441915 of mail naar info@fontein-ontruimingen.nl. U heeft uw specialist in woningontruiming in Amsterdam gevonden!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha