Als het in Amstelveen tijd is voor een woningontruiming

Bent u op zoek naar een specialist in woningontruiming in Amstelveen? Fontein komt graag vlot en vakkundig uw huis leegruimen. Schakelt u ons in voor de boedelontruiming? Dan kiest u voor een allround partner. Het is namelijk niet alleen uw huis ontruimen wat we doen. Wij kunnen ook de vloerbedekking verwijderen, de inboedel opkopen en zorgen voor een bezemschone oplevering. Bent u geïnteresseerd in onze aanpak wat betreft een boedelontruiming? Schakel ons vandaag nog in voor een woningontruiming in Amstelveen!

Moeten wij een huis leegruimen vanwege een seniorenverhuizing?

Staat er een seniorenverhuizing in de planning? Schakel ons dan in voor de benodigde woningontruiming. Alvorens we het huis in Amstelveen leeghalen, bespreken we graag met u wat we met de inboedel moeten doen. Wilt u deze meeverhuizen? Schenkt u deze aan familieleden of vrienden? Of mogen wij ze afvoeren? Misschien willen wij bepaalde meubelstukken wel opkopen na de boedelontruiming. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen na de ontruiming van de woning voor een bezemschoon resultaat.

Nodig ons uit voor een woningontruiming na een overlijden

Is het tijd voor een woningontruiming na een overlijden? Dan werken wij uiterst netjes, zorgvuldig en respectvol. Een woning leeghalen na een overlijden houdt wat ons betreft veel meer in dan alleen de woning vakkundig ontruimen. Zo richten wij ons ook op wat er straks met uw woning in Amstelveen gaat gebeuren. Moet u deze nog verkopen? Gaat het om een huurhuis? Welke vervolgplannen u ook heeft, wij komen uw woning vakkundig leeghalen na het overlijden. Nodig ons uit in het huis in Amstelveen. Dan gaan we met elkaar in gesprek over het ontruimen van de woning en ontvangt u een vrijblijvende offerte van ons.

Ontdek onze extra diensten naast een woning ontruimen

Wij werken op bepaalde punten anders dan andere bedrijven in boedelontruiming. Zo komen wij niet alleen een huis leegruimen (na een overlijden), maar gaan wij voor een complete ontzorging. Schakelt u ons in voor de ontruiming van uw woning? Dan heeft u te maken met maar één aanspreekpunt. Deze heldere aanpak hanteren wij voor particuliere en zakelijke klanten. Naast het leeghalen van een woning, bieden we ook diensten aan aangaande verkoopbevordering en inboedelafwikkeling. Kortom, schakel ons in voor de ontruiming van uw woning!

Schakel ons in voor de woningontruiming in Amstelveen

Mogen wij in Amstelveen een huis ontruimen na een overlijden of vanwege een verhuizing? Neem contact met ons op voor deze woningontruiming. Bel naar 020 244 1915 of stuur een mail naar info@fontein-ontruimingen.nl. Wij verzorgen graag die woningontruiming in Amstelveen!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha