Behoefte aan een woningontruiming in Alphen aan den Rijn?

Moet er een woningontruiming in Alphen aan den Rijn plaatsvinden? Schakel dan de specialisten van Fontein Ontruimingen in. Naast een woningontruiming in verband met bijvoorbeeld een verhuizing, kunnen wij ook ingeschakeld worden voor een ontruiming na een overlijden. Bovendien zijn wij ook gespecialiseerd in winkelontruiming en bedrijfspandontruiming. Schakel ons via 071-5804749 en wij komen uw huis ontruimen in Alphen aan den Rijn.

Woningontruiming Alphen aan den Rijn

Het huis ontruimen is een veelomvattende klus

Een woningontruiming bestaat uit verschillende onderdelen. Zo begint onze klus bij het inpakken van kleine spulletjes, maar eindigt deze bij het loshalen van bijvoorbeeld grote stroken laminaat. U kunt erop vertrouwen dat wij zorgvuldig, discreet en respectvol met uw inboedel omgaan. Voordat wij met de woningontruiming beginnen, bespreken wij graag wat uw wensen zijn in Alphen aan den Rijn. Wij informeren u dan over onze mogelijkheden en tarieven. Gaat u akkoord met onze aanpak en offerte? Dan maken we een heldere afspraak over wanneer wij uw huis komen ontruimen.

Een ontruiming na een overlijden in Alphen aan den Rijn

Wij begrijpen dat voor nabestaanden een huis ontruimen na een overlijden zeer emotioneel kan zijn. Wij raden u dan ook aan deze woningontruiming uit te besteden aan de vakmensen van Fontein Ontruimingen. Een ontruiming na een overlijden pakken wij uiterst zorgvuldig aan. Zo horen wij eerst graag van u wat er moet gebeuren met de inboedel. Wat uw wensen ook zijn, wij gaan discreet en respectvol te werk. Schakel ons in voor een ontruiming na een overlijden in Alphen aan den Rijn en wij komen het huis secuur ontruimen.

Onze aanpak tijdens eens winkelontruiming

Moet er een winkel, kantoor of magazijn ontruimd worden? Schakel ons dan in voor een bedrijfspandontruiming. Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van kantoorinventaris en inboedel uit bedrijfspanden. Moet uw winkel of bedrijfspand bezemschoon opgeleverd worden? Ook dan volbrengen wij die winkelontruiming volledig naar uw wensen. Zelfs het terugbrengen van een pand in oorspronkelijke staat nemen wij graag voor onze rekening. Laat ons weten wat er moet gebeuren, dan stemmen wij onze bedrijfspandontruiming daarop af. Na een winkelontruiming brengen wij zelf de resterende, onbruikbare goederen naar een afvalverwerkingsbedrijf.

Schakel ons in voor een woningontruiming in Alphen aan den Rijn

Moet er een winkelontruiming, bedrijfspandontruiming, woningontruiming of ontruiming na een overlijden gerealiseerd worden in Alphen aan den Rijn? Schakel de vakmensen van Fontein Ontruimingen in. Bel naar 071-5804749, mail naar info@fontein-ontruimingen.nl of vul ons online contactformulier in. Dan komen wij uw bedrijfspand of huis ontruimen in Alphen aan den Rijn.

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha