Voor een woningontruiming in Aalsmeer

Als het tijd is voor een woningontruiming in Aalsmeer, dan is het verstandig Fontein Ontruimingen in te schakelen. Wij komen uw huis vakkundig leegruimen. Wilt u dat wij tijdens de boedelontruiming ook meteen uw vloerbedekking verwijderen? Of heeft u andere wensen voor als wij uw huis ontruimen? Vraag voor uw boedelontruiming een vrijblijvende offerte aan. Wij zijn graag uw partner voor de woningontruiming in Aalsmeer!

Wilt u dat wij voor een seniorenverhuizing een woning ontruimen?

Wij mogen vaak een woningontruiming uitvoeren voor een seniorenverhuizing. Wilt u onze specialisten uw woning laten leegruimen vanwege een verhuizing? Geef dan aan ons door wat er met inboedel moet gebeuren, als wij het huis in Aalsmeer leeghalen. Mag deze volledig afgevoerd worden? Of wilt u (een deel van) uw inboedel meenemen naar uw nieuwe onderkomen? Wat ook een optie is, is dat wij na de ontruiming bepaalde meubels opkopen. Of u hier nou wel of niet voor kiest, wij leveren straks een bezemschoon huis voor u op.

Schakel ons in voor een woningontruiming na een overlijden

Wist u dat een woningontruiming na het overlijden voor naasten gepaard gaat met zeer hoge emoties? Daarom raden wij het u ten eerste af de woning zelf te ontruimen na het overlijden van een naaste. Wij nemen deze boedelontruiming in Aalsmeer graag van u over. Wij hanteren een respectvolle aanpak als we een woning leeghalen. En moet de woning gereed gemaakt worden voor verkoop of verhuur? Dan komen wij het huis bezemschoon leeghalen na het overlijden. Laat ons voor het ontruimen van de woning na het overlijden een vrijblijvende offerte maken.

Maak, naast dat we uw huis leegruimen, gebruik van onze extra diensten

Wilt u meer weten over onze extra diensten? Wij kunnen namelijk nog veel meer dan alleen een huis leegruimen (na een overlijden). Denk aan ondersteuning in de afwikkeling van uw inboedel of in de verkoopbevordering van uw huis. In al onze diensten in boedelontruiming communiceert u met maar één contactpersoon. Zo blijft de volledige ontruiming van uw woning overzichtelijk voor u. Benadert u ons als zakelijke of particuliere klant vanuit Aalsmeer? Wij kunnen elk pand en iedere woning netjes leeghalen. Kortom, schakel ons in voor de ontruiming van uw woning!

Schakel ons in voor een woningontruiming in Aalsmeer

U ziet, u heeft uw specialist in woningontruiming gevonden. Wenst u een ontruiming van een woning vanwege een verhuizing in Aalsmeer? Moeten wij een huis ontruimen na een overlijden? Bel in alle gevallen naar 0202441915 of stuur een e-mail naar info@fontein-ontruimingen.nl. Uw woningontruiming in Aalsmeer ligt bij ons in de juiste, professionele handen!

banner

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

captcha